Thermrad Basic Bow-6

0
De Thermrad Basic Bow-6 is een licht gebogen handdoekradiator die is voorzien van 6 aansluitingen. Deze handdoekradiator is verkrijgbaar in 1 maatvoering in de kleur wit.
Lees meer
Sorteer op:
Producten per pagina
Geen producten gevonden...

De Thermrad Basic Bow-6 is een licht gebogen handdoekradiator die is voorzien van 6 aansluitingen. De Thermrad Basic Bow-6 is verkrijgbaar in 1 maatvoering in de kleur wit.

De Thermrad Basic Bow-6 handdoekradiator met licht gebogen horizontale buizen geeft een speelse uitstraling aan elke badkamer. Door een onderblok op de midden-onderaansluitingen te monteren wordt de Thermrad Basic Bow-6 fraai afgewerkt en kan het leidingwerk nagenoeg uit het zicht worden weggewerkt.

Wanneer je geen gebruik maakt van de midden-onderaansluitingen zorgt het meegeleverde kunststof afdekkapje voor een nette afwerking. Met een separaat te bestellen stromingsbuis kan de Thermrad Basic Bow-6 tevens via de bovenaansluitingen worden aangesloten.

Ben je op zoek naar een handdoekradiator met licht gebogen buizen? Dan adviseren wij een Thermrad Basic Bow-6 radiator. Vandaag nog bestellen? Voor alle voorradige Thermrad Basic Bow-6 handdoekradiatoren geldt, op werkdagen voor 17:30 uur besteld is de volgende werkdag in huis.