Thermrad Vertical Compact

8
De Thermrad Vertical Compact is met zijn geribbelde voorplaat een verlengstuk van de klassieke radiator. In een ruimte met andere paneelradiatoren, zoals de Super-8 Compact of de Compact-4 Plus, is deze verticale radiator een prima combinatie.
Lees meer
Sorteer op:
Producten per pagina

De Thermrad Vertical Compact is met zijn geribbelde voorplaat een verlengstuk van de klassieke radiator. Deze verticale radiator, ook wel Thermrad Verti Compact genoemd, is door zijn hoge warmteafgifte perfect toepasbaar in situaties waarbij slechts een beperkte wandbreedte beschikbaar is, maar een hoge warmteafgifte gewenst is. Denk hierbij aan de hal, keuken of woonkamer.

De aansluiting van het leidingwerk dient altijd op 2 van de 4 aansluitingen aan de onderzijde van de radiator plaats te vinden. Door een onderblok als de Heimeier Multilux 4 op de midden-onderaansluitingen te monteren wordt de radiator fraai afgewerkt en kan het leidingwerk nagenoeg uit het zicht worden weggewerkt.

Een Thermrad Vertical Compact kan in dezelfde ruimte goed gecombineerd worden met een horizontale radiator van Thermrad. Denk hierbij aan de Thermrad Compact-4 Plus of Thermrad Super-8 Compact.

Alle Thermrad Vertical Compact radiatoren worden inclusief bevestigingsmateriaal, ontluchter en blindstop geleverd. De dikte van de Thermrad Vertical Compact is 73mm (type 21) en 106mm (type 22).

Ben je op zoek naar een betaalbare verticale radiator met een geribbelde voorplaat? Dan adviseren wij een Thermrad Vertical Compact radiator. Vandaag nog bestellen? Voor alle voorradige verticale radiatoren geldt, op werkdagen voor 17:30 uur besteld is de volgende werkdag in huis.