Thermrad Vertical Line Plateau radiatoren

3
De Thermrad Vertical Line Plateau is voorzien van een vlakke design voorplaat met verticale lijnen. Deze verticale radiator heeft een hoge warmteafgifte en is hierdoor ideaal voor situaties waarbij slechts een beperkte wandbreedte beschikbaar is.
Lees meer
Sorteren op:
Producten per pagina

Thermrad Vertical Line Plateau

De Thermrad Vertical Line Plateau is voorzien van een vlakke design voorplaat met verticale lijnen en brengt hiermee design en speelsheid samen. Deze verticale radiator is door zijn hoge warmteafgifte perfect toepasbaar in situaties waarbij slechts een beperkte wandbreedte beschikbaar is, maar een hoge warmteafgifte gewenst is. Denk hierbij aan de hal, keuken of woonkamer.

De aansluiting van het leidingwerk dient altijd op 2 van de 4 aansluitingen aan de onderzijde van de radiator plaats te vinden. Door een onderblok op de midden-onderaansluitingen te monteren wordt de radiator fraai afgewerkt en kan het leidingwerk nagenoeg uit het zicht worden weggewerkt.

Een Thermrad Vertical Line Plateau kan in dezelfde ruimte goed gecombineerd worden met een horizontale radiator van Thermrad. Denk hierbij aan de Thermrad Compact-4 Plus of Thermrad Super-8 Plateau.

Alle Thermrad Vertical Line Plateau radiatoren worden inclusief bevestigingsmateriaal, ontluchter en blindstop geleverd. De dikte van de Thermrad Vertical Line Plateau is 106mm (type 22).

Thermrad Vertical Line Plateau kopen

Ben je op zoek naar een betaalbare verticale radiator met een vlakke voorplaat en verticale lijnen? Dan adviseren wij een Thermrad Vertical Line Plateau. Vandaag nog bestellen? Voor alle voorradige verticale radiatoren geldt, op werkdagen voor 17:30 uur besteld is de volgende werkdag in huis.