Thermrad Vertical Plateau Line

3
De Thermrad Vertical Plateau Line is voorzien van een vlakke design voorplaat met verticale lijnen. In een ruimte met andere paneelradiatoren, zoals de Super-8 Plateau of de Compact-4 Plus, is deze verticale radiator een prima combinatie.
Lees meer
Sorteer op:
Producten per pagina

De Thermrad Vertical Plateau Line is voorzien van een vlakke design voorplaat met verticale lijnen en brengt hiermee design en speelsheid samen. Deze verticale radiator, ook wel Thermrad Verti Plateau Line genoemd, is door zijn hoge warmteafgifte perfect toepasbaar in situaties waarbij slechts een beperkte wandbreedte beschikbaar is, maar een hoge warmteafgifte gewenst is. Denk hierbij aan de hal, keuken of woonkamer.

De aansluiting van het leidingwerk dient altijd op 2 van de 4 aansluitingen aan de onderzijde van de radiator plaats te vinden. Door een onderblok als de Heimeier Multilux 4 op de midden-onderaansluitingen te monteren wordt de radiator fraai afgewerkt en kan het leidingwerk nagenoeg uit het zicht worden weggewerkt.

Een Thermrad Vertical Plateau Line kan in dezelfde ruimte goed gecombineerd worden met een horizontale radiator van Thermrad. Denk hierbij aan de Thermrad Compact-4 Plus of Thermrad Super-8 Plateau.

Alle Thermrad Vertical Plateau Line radiatoren worden inclusief bevestigingsmateriaal, ontluchter en blindstop geleverd. De dikte van de Thermrad Vertical Plateau Line is 106mm (type 22).

Ben je op zoek naar een betaalbare verticale radiator met een vlakke voorplaat en verticale lijnen? Dan adviseren wij een Thermrad Vertical Plateau Line radiator. Vandaag nog bestellen? Voor alle voorradige verticale radiatoren geldt, op werkdagen voor 17:30 uur besteld is de volgende werkdag in huis.