Brugman Vertical Piano radiatoren

14
De Brugman Vertical Piano is een verticale radiator met een vlakke voorplaat. Deze verticale radiator heeft een hoge warmteafgifte en is hierdoor ideaal voor situaties waarbij slechts een beperkte wandbreedte beschikbaar is.
Lees meer
Sorteren op:
Producten per pagina

Brugman Verti M Piano

De Brugman Vertical Piano is een verticale radiator die garant staat voor veel warmtecomfort en een strakke uitstraling. De vlakke voorplaat maakt het namelijk een prachtige toevoeging aan iedere ruimte en de zijpanelen zorgen voor een nette afwerking. Deze verticale radiator wordt ook wel Brugman Verti M Piano genoemd. Verti staat voor Vertical, de M staat voor Middenaansluiting en Piano betekent vlak (plateau).

Aansluiting van de Brugman Verti M Piano

Alle Brugman Verti radiatoren worden inclusief J-beugels, zijpanelen, ontluchter en blindstoppen geleverd. De aansluiting van het leidingwerk dient altijd op 2 van de 4 aansluitingen aan de onderzijde van de radiator plaats te vinden. Door een onderblok op de midden-onderaansluitingen te monteren wordt de radiator fraai afgewerkt en kan het leidingwerk nagenoeg uit het zicht worden weggewerkt.

Hieronder vind je de complete lijst met bevestigingsmaterialen die meegeleverd worden:

- 4 zij-aansluitingen 1/2";
- 2 midden-onderaansluitingen 3/4" euroconus, H.O.H. 50mm;
- Ophangbeugels (J-consoles);
- Ontluchter en blindstoppen;
- Zijpanelen.

Brugman Verti in 2 types leverbaar

De dikte van de Brugman Verti radiatoren is 73mm (type 21) en 106mm (type 22).

Brugman Verti M Piano radiator kopen

Heeft u een keuze gemaakt? Een Brugman Verti M Piano radiator bestelt u snel en eenvoudig in onze webshop. De levertijd bedraagt 1 tot 10 werkdagen en stemmen wij telefonisch of per e-mail met u af. Ophalen is tevens mogelijk.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »