Stuur ons een e-mail

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0599 20 21 81.

Let op! U dient een vinkje te zetten bij 'Ik ben geen robot' voordat uw bericht wordt verstuurd. U kunt ook rechtstreeks een e-mail sturen naar [email protected].

Veelgestelde vragen


Zoekt u een antwoord op een specifieke vraag? Misschien hebben wij uw vraag al beantwoord.

1 Verzendkosten
1.1 Worden verzendkosten in rekening gebracht?
Voor bestellingen tot 50 euro rekenen wij 4,95 euro verzendkosten. Vanaf 50 euro brengen wij geen verzendkosten in rekening.
2 Levertijd en voorkeursdag
2.1 Wat is de levertijd van mijn bestelling?

De door u bestelde producten worden binnen één werkdag op het door u opgegeven afleveradres bezorgd. Levering vindt plaats op werkdagen, van maandag tot en met vrijdag, tussen 8:00 en 17:00 uur.

Uw bestelling wordt aangeboden tot de deur. Uiteraard zet onze chauffeur uw bestelling met alle plezier in uw garage of de lift.

2.2 Kan ik een voorkeursdag aangeven?

U kunt bij uw bestelling een voorkeursdag voor de levering van uw producten aangeven. Geef deze voorkeursdag aan onder ‘Opmerking / voorkeursdag levering’ bij stap 4 in het bestelproces.

3 Levering bij buren of familie
3.1 Kan ik mijn bestelde producten ergens anders laten bezorgen?

U kunt uw bestelde producten ook bij buren, familie of op uw werk laten bezorgen. Dit kunt u doen door bij stap 1 van het bestelproces een vinkje te zetten bij ‘Verzend naar een ander adres’. Vervolgens kunt u onder het factuuradres een ander afleveradres opgeven.

4 Beschadigde of defecte producten
4.1 Is uw product beschadigd of defect geraakt?

Een beschadiging of een defect dient u binnen 7 dagen aan ons te melden. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar [email protected]. Vermeld hierin uw naw-gegevens, om welk product het gaat en of het een beschadiging of een defect betreft. Wij zorgen er vervolgens voor dat u zo spoedig mogelijk een nieuw product ontvangt. Het beschadigde of defecte product dient u bij aflevering van het nieuwe product aan de vervoerder te overhandigen.

5 Herroepingsrecht
5.1 Wat houdt het herroepingsrecht in?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Het volledige orderbedrag krijgt u bovendien binnen 14 dagen na annulering gecrediteerd. Indien u gebruikmaakt van uw herroepingsrecht, dan dient het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected].

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »