Henrad Hygiene radiatoren

86
De Henrad Hygiene heeft een geribbelde voorplaat en is voorzien van 4 aansluitingen. Deze radiator zonder convectoren, bovenrooster en zijpanelen is speciaal ontwikkeld voor omgevingen waar hygiëne van groot belang is.
Lees meer
Sorteren op:
Producten per pagina

Henrad Hygiene

In het assortiment van CVtopper vindt u het complete aanbod Henrad Hygiene radiatoren. Deze radiator zonder convectoren, bovenrooster en zijpanelen is speciaal ontwikkeld voor omgevingen waar hygiëne en veiligheid van groot belang zijn. Deze radiatoren verzekeren u van een gezond binnenklimaat, comfort en kwaliteit. Zoekt u een radiatoren zonder convectoren? Kies dan voor een Henrad Hygiene radiator.

Henrad Hygiene als type 10 en type 20

De Henrad Hygiene heeft aan de binnenzijde geen convectoren en vandaar dat deze serie radiatoren alleen als type 10 en als type 20 op de markt is gebracht. Een type 10 radiator heeft een enkele plaat en een type 20 radiator een dubbele plaat. De dikte van de Henrad Hygiene radiatoren is 47mm (type 10) en 77mm (type 20) en alle radiatoren worden inclusief ophangbeugels (L-consoles), bevestigingsmateriaal, ontluchter en blindstop geleverd.

Verschil met de Henrad Standaard

De Henrad Hygiene radiatoren behoren tot dezelfde categorie radiatoren als de Henrad Standaard, namelijk tot de Henrad 4-Connections. Het verschil zit enkel in de uitvoering met en zonder convectoren (ook wel lamellen genoemd). Alle Hygiene radiatoren worden zonder convectoren geleverd en alle Standaard radiatoren worden met convectoren geleverd.

Kwaliteit

Kiest u voor een Henrad Hygiene radiator, dan kiest u voor kwaliteit. Henrad heeft namelijk oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu. De producten ondergaan een productaudit om de prestaties en specificaties te toetsen. Dat Henrad tot de grootste radiatormerken binnen Europa behoort is dus niet zo gek, zij bieden een hoge kwaliteit tegen een competitieve prijs.

Henrad Hygiene radiator kopen

Bestel uw Hygiene radiator gemakkelijk online via onze webshop. Iedere bestelling die wij voor 17:30 uur ontvangen wordt de volgende werkdag, mits voorradig, al geleverd. Indien dat niet uitkomt is het ook mogelijk om zelf een bezorgdatum te kiezen. Wilt u persoonlijk advies? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »