Thermrad radiatoren

869
Thermrad is een begrip als het gaat om comfort en kwaliteit. Het assortiment van Thermrad bestaat uit horizontale en verticale radiatoren met een geribbelde of een vlakke voorplaat. Selecteer snel en eenvoudig uw radiator.
Lees meer
Sorteren op:
Producten per pagina
Bestverkocht
Laagste prijs
  • Voor 17:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Geen verzendkosten vanaf 50,-
  • Beoordeeld met een 9,8

Thermrad radiatoren

Thermrad radiatoren hebben een gunstige prijs/kwaliteitverhouding en zijn in veel verschillende maatvoeringen leverbaar. Voor elke situatie is wel een geschikte en voordelige Thermrad radiator te vinden.

Het assortiment van Thermrad bestaat uit:

- Thermrad Compact-4
- Thermrad Super-8
- Thermrad Vertical
- Thermrad AluStyle
- Thermrad AluBasic

- Thermrad raamradiatoren

Van bovenstaande modellen hebben wij in totaal meer dan 1000 verschillende radiatoren op voorraad. Voor elke ruimte is dus wel een Thermrad radiator te vinden met het juiste design, de juiste afmeting en de juiste warmteafgifte.

Waarom een Thermrad radiator kopen?

Thermrad biedt al 25 jaar comfort, kwaliteit en technische ontwikkelingen op verwarmingsgebied. Alle Thermrad radiatoren zijn voorzien van een fraai en sterk bovenrooster, een nette voorplaat en zijpanelen. Je kunt kiezen uit vele modellen, er is sprake van een hoge warmteafgifte en de prijs/kwaliteitverhouding is heel gunstig. Verder worden alle Thermrad radiatoren duurzaam en onderhoudsvrij geproduceerd. Alle Thermrad radiatoren voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn getest op 13 bar om te controleren of de radiator niet lekt. Gezien dit duurzame en hoogstaande productieproces geldt op alle Thermrad radiatoren een fabrieksgarantie van 10 jaar.

Een Thermrad radiator bestellen?

Een Thermrad radiator bestellen? Vanwege het continu productieproces zijn nagenoeg alle Thermrad radiatoren voorradig. Hierdoor kunnen wij een Thermrad radiator al binnen één werkdag leveren. Alle Thermrad radiatoren worden rechtstreeks vanaf het distributiecentrum naar het door u opgegeven afleveradres verstuurd. U kunt dan direct aan de slag met het installeren van uw nieuwe radiator.

Meer weten over de Thermrad radiator?

Heeft u vragen over een of meerdere Thermrad radiatoren in ons assortiment? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen u meer vertellen over de verschillen tussen de Thermrad radiatoren. Elke radiator heeft namelijk andere specificaties die voor u belangrijk kunnen zijn. Daarbij kunnen wij u voorzien van een passend advies, zodat u voor uw situatie de juiste radiator aanschaft en u er daarna weer lekker warm bij zit. Heeft u al een idee welke afmetingen u nodig heeft? Bepaal deze afmetingen van tevoren om gericht te kunnen zoeken.