Thermrad Compact-4 radiatoren

364
De Thermrad Compact-4 is een horizontale radiator met 4 zij-aansluitingen. Deze Thermrad serie bestaat uit de Compact-4 Plus (geribbelde voorplaat) en uit de Thermrad Compact-4 Plateau (vlakke voorplaat).
Lees meer
Sorteren op:
Producten per pagina
Bestverkocht
  • Voor 17:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Geen verzendkosten vanaf 50,-
  • Beoordeeld met een 9,8

Thermrad Compact 4 radiatoren

Bent u op zoek naar een nieuwe Thermrad Compact-4 radiator? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De Thermrad Compact-4 is de meest verkochte radiator van Thermrad. Deze serie bestaat uit de Thermrad Compact-4 Plus (geribbelde voorplaat) en de Thermrad Compact-4 Plateau (vlakke design voorplaat).

Zij-aansluitingen en een hoge warmteafgifte

Alle Thermrad Compact-4 radiatoren zijn voorzien van een fraai en sterk bovenrooster, nette zijpanelen en 4 zij-aansluitingen, aan iedere zijde van de radiator 2 zij-aansluitingen (1/2"). Door deze 4 zij-aansluitingen is de Thermrad Compact-4 goedkoper dan bijvoorbeeld de Thermrad Super-8 die tevens 4 onderaansluitingen heeft. De Thermrad Compact-4 radiatoren staan tevens bekend om hun hoge warmteafgifte. In combinatie met de lage prijs en de hoge kwaliteit is de prijs/kwaliteitverhouding ten opzichte van andere merken radiatoren heel gunstig. En de dikte van de radiator? De dikte van een Compact-4 Plus radiator is 61mm (type 11), 77mm (type 21), 100mm (type 22) en 160mm (type 33) en de dikte van een Thermrad Compact-4 Plateau radiator is 61mm (type 11) en 100mm (type 22). Welk type radiator kiest u?

Een Thermrad Compact 4 radiator bestellen

Alle Thermrad Compact-4 radiatoren worden inclusief bevestigingsmateriaal, aftapper, ontluchter en blindstop geleverd. Aan de achterzijde bevinden zich aangelaste ophangstrippen die met de bijgeleverde ophangbeugels (L-consoles) zorgen voor een onzichtbare ophanging. Zodra u de radiator ontvangt kunt u dus direct aan de slag met het monteren van de radiator zodat u er weer lekker warm bij zit. Vandaag nog bestellen? Voor alle voorradige Thermrad Compact-4 radiatoren geldt, op werkdagen voor 17:30 uur besteld is de volgende werkdag al in huis!

Breed assortiment Thermrad radiatoren

Bent u op zoek naar een horizontale radiator met enkel zij-aansluitingen? Dan adviseren wij een Thermrad Compact-4 radiator. Voor vragen over deze radiator kunt u ons telefonisch of per e-mail bereiken. Wij staan u graag te woord en kunnen u meer uitleg geven over alle Thermrad radiatoren, zodat u de geschikte radiator voor uw woning vindt. Bekijk rustig ons assortiment en bestel uw radiatoren voordelig online.