Brugman Centric Piano radiatoren

33
De Brugman Centric Piano heeft een vlakke voorplaat en is voorzien van 6 aansluitingen, waaronder een middenaansluiting. Hierdoor kan deze radiator in vrijwel elke situatie worden toegepast.
Lees meer
Sorteren op:
Producten per pagina
  • Voor 17:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Geen verzendkosten vanaf 50,-
  • Beoordeeld met een 9,8

Brugman Centric Piano

De Brugman Centric Piano is een paneelradiator met een vlakke voorplaat. Piano staat voor vlak en deze serie is tevens voorzien van 6 aansluitingen, waaronder middenonder. Hierdoor kan deze radiator in vrijwel elke situatie worden toegepast. De Brugman Centric Piano is voorzien van een fraai en sterk bovenrooster en nette zijpanelen.

Vlakke radiator met 6 aansluitingen

De Brugman Centric Piano heeft 6 aansluitingen. Aan iedere zijde van de radiator zitten 2 zij-aansluitingen (1/2") en aan de onderkant van de radiator zitten in het midden (centric) 2 onderaansluitingen van 3/4" euroconus. Alle Brugman Centric Piano radiatoren worden inclusief een losse M30 insert geleverd. Bij toepassing van de onderaansluitingen kan rechtsboven op de meegeleverde insert een thermostaatkop of handwiel worden gemonteerd. Door de radiator 180 graden te draaien kan de thermostaatkop of het handwiel tevens linksboven komen te zitten, let er dan wel op dat de aanvoer en de retour andersom zitten en u de vlakke voorplaat dient te demonteren en aan de andere zijde opnieuw dient te monteren.

3 verschillende types van de Brugman Centric Piano

De Brugman Centric Piano serie bestaat uit 3 verschillende types radiatoren met elk een andere dikte. De dikte van de Brugman Centric Piano radiatoren is 73mm (type 21), 106mm (type 22) en 165mm (type 33). Alle Centric Piano radiatoren worden inclusief bevestigingsmateriaal, J-beugels, ontluchter en blindstoppen geleverd. Het leidingwerk kan, bij toepassing van de onderaansluitingen, nagenoeg uit het zicht worden weggewerkt.

Brugman Centric Piano met onderaansluiting

Bent u op zoek naar een vlakke radiator van Brugman? Dan adviseren wij een Brugman Centric Piano radiator. De top van de markt met een hele mooie afwerking.

Brugman Centric Piano kopen

Heeft u nog vragen over deze Brugman Centric Piano radiator of over een andere Brugman radiator? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en geven graag advies over uw woon-of werksituatie. Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Volg ons dan op Facebook.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »