Thermrad Super-8 Compact radiatoren

298
De Thermrad Super-8 Compact heeft een geribbelde voorplaat en is voorzien van maar liefst 8 aansluitingen. Hierdoor kan deze radiator in vrijwel elke situatie worden toegepast.
Lees meer
Sorteren op:
Producten per pagina

Thermrad Super 8 compact

In de koude en donkere maanden is het belangrijk dat uw huis lekker warm is. U wilt immers niet rillend op de bank zitten terwijl u een film aan het kijken bent. De Thermrad Super-8 Compact is een fijne radiator om uw huis goed te verwarmen. Deze horizontale radiator heeft een geribbelde voorplaat en is uitgevoerd met maar liefst 8 aansluitingen. Hierdoor kan deze radiator in vrijwel elke situatie worden toegepast. De Thermrad Super-8 Compact is, net zoals de Thermrad Compact-4 Plus, voorzien van een fraai en sterk bovenrooster en nette zijpanelen.

Compact radiator met 8 aansluitingen

De Thermrad Super-8 Compact heeft maar liefst 8 aansluitingen. Aan iedere zijde van de radiator zitten 2 zij-aansluitingen (1/2") en aan de onderkant van de radiator zitten 4 onderaansluitingen van 3/4" euroconus. Deze onderaansluitingen hebben een middenaansluiting en een rechtse aansluiting. Alle Thermrad Super-8 radiatoren worden inclusief een losse M30 insert geleverd. Bij toepassing van de onderaansluitingen kan rechtsboven op de meegeleverde insert een thermostaatkop of handwiel worden gemonteerd.

Verschillende types van de Thermrad Super 8 Compact

De Thermrad Super-8 Compact bestaat uit verschillende types radiatoren met elk een andere dikte. De dikte van de Thermrad Super-8 Compact radiatoren is 70mm (type 11), 73mm (type 20 en 21), 106mm (type 22) en 165mm (type 33). Alle Thermrad Super-8 Compact radiatoren worden inclusief bevestigingsmateriaal, aftapper, ontluchter en blindstop geleverd. Aan de achterzijde bevinden zich aangelaste ophangstrippen die met de bijgeleverde ophangbeugels zorgen voor een onzichtbare ophanging. Het leidingwerk kan, bij toepassing van de onderaansluitingen, nagenoeg uit het zicht worden weggewerkt.

Thermrad radiator met onderaansluitingen

Bent u op zoek naar een horizontale radiator met 8 aansluitingen? Dan adviseren wij een Thermrad Super-8 Compact radiator. Vandaag nog bestellen? Voor alle voorradige Thermrad Super-8 Compact radiatoren geldt, op werkdagen voor 17:30 uur besteld is de volgende werkdag in huis. Lang hoeft u dus niet te wachten om uw huis te verwarmen.

Thermrad Super 8 Compact kopen

Heeft u nog vragen over deze Thermrad Super-8 radiator of over een andere Thermrad radiator? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en geven graag advies over uw woon-of werksituatie. Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Volg ons dan op Facebook.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »