Buisisolatie

4
12mm, 15mm, 22mm en 28mm buisisolatie.
Lees meer
Sorteren op:
Producten per pagina

Buisisolatie

Bent u druk bezig met de verduurzaming van uw huis en zoekt u een manier om warmteverlies tegen te gaan? De buisisolatie van CVtopper zal hier een aanzienlijke bijdrage aan leveren. Voordat het warme water vanuit uw cv-ketel in uw douche of woonkamer belandt, moet het water een behoorlijke afstand overbruggen. De keerzijde hiervan is dat de temperatuur onderweg daalt waardoor u langer of hoger dient te stoken. Buisisolatie gaat dit proces tegen.

Wat doet buisisolatie?

Het woord zegt het eigenlijk al: buisisolatie zorgt ervoor dat de cv-buis ‘geïsoleerd’ wordt. Buisisolatie kun je dus eigenlijk zien als een soort laagje rondom de cv-buis die ervoor zorgt dat het geheel beschermd wordt. Veel mensen die buisisolatie aanschaffen denken dat isolatiemateriaal slechts een bijdrage levert aan een betere verwarming. Dit klopt niet.

Isolatiebuizen dragen namelijk ook een steentje bij aan het verminderen van geluidshinder. Met name in de koudere periodes van het jaar moet de cv-ketel overuren draaien om ervoor te zorgen dat alle kamers in het huis warm blijven en dat kan gepaard gaan met het nodige gepiep en gekraak. Door de buizen te voorzien van isolatiemateriaal, bent u af van vervelende geluidjes in uw woning.

Climaflex® isolatiebuizen

Onze buisisolatie mogen met trots gerekend worden tot de Climaflex® isolatiebuizen. Dit product is gemaakt van zogenaamd NMC Naturefoam en heeft niet alleen een gunstige werking op het aantal graden Celsius van het water in uw huis; het heeft ook nog eens een positieve uitwerking op de verduurzaming van uw huis. Doordat er beter wordt omgesprongen met het behoud van de warmte, zult u in mindere mate een beroep hoeven te doen op uw verwarming.

Wij zorgen dus niet alleen goed voor de verwarming in uw huis, we zorgen er ook nog voor dat u uw spaarcenten kunt uitgeven aan leukere dingen!

Climaflex® buisisolatie

Wij hebben verschillende formaten Climaflex® buisisolatie. Dit type isolatiemateriaal is geconstrueerd uit een bepaald soort schuim en heeft als kenmerk dat gebruik wordt gemaakt van een zogenaamde gesloten celstructuur, wat betekent dat de isolatie volledig waterdicht is. U hoeft er dus niet bang voor te zijn dat u de druppels water ineens uit het isolatiemateriaal ziet lopen! Slijtvast, recyclebaar en sterk zijn karakteristieken die dit materiaal het beste omschrijven.

Al onze soorten buisisolatie kennen een lengte van 2 meter per stuk, hebben een profieldikte van 13mm, maar variëren qua binnendiameter. Bij ons kunt u kiezen tussen een binnendiameter van 16, 23 en 29mm. Zo is er altijd wel een isolatiebuis die om uw cv-leidingen past!

CV leiding isolatie bestellen bij CVtopper

CV leiding isolatie bestellen is erg gemakkelijk. Bestelt u uw buisisolatie op werkdagen voor 17:30 uur, dan heeft u het de volgende werkdag al in huis. Ook voor CV-buis verzinkt bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u eerst nog wat meer advies inwinnen alvorens u overstag gaat? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Samen komen we er wel uit!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »