Thermrad Vertical Line Plateau radiatoren

3
De Thermrad Vertical Line Plateau is voorzien van een vlakke design voorplaat met verticale lijnen. Deze verticale radiator heeft een hoge warmteafgifte en is hierdoor ideaal voor situaties waarbij slechts een beperkte wandbreedte beschikbaar is.
Lees meer
Sorteren op:
Producten per pagina

Thermrad Vertical Line Plateau

Een verticale radiator kan de ideale uitkomst zijn als je maar een beperkte wandbreedte beschikbaar hebt. In bijvoorbeeld de hal, keuken of een kleine woonkamer kan er gebrek aan ruimte zijn, maar je hebt daar natuurlijk wel behoefte aan warmte! De  Thermrad Vertical Line Plateau radiatoren zijn door de hoge warmteafgifte daarom uitermate geschikt voor deze ruimtes. De Thermrad Vertical Line Plateau is voorzien van een vlakke design voorplaat met verticale lijnen en brengt hiermee design en speelsheid samen.

Types Thermrad Vertical Line Plateau

Kies uit een van de drie modellen van de Thermrad Vertical Line Plateau:

- Thermrad Vertical Line Plateau 2000 x 400 type 22
- Thermrad Vertical Line Plateau 2000 x 500 type 22
- Thermrad Vertical Line Plateau 2000 x 600 type 22

Alle Thermrad Vertical Line Plateaus zijn 2 meter hoog (2000mm) en je kunt kiezen uit een breedte van 400, 500 of 600mm. De dikte van deze serie radiatoren is bij alle drie de types 106mm.

Aansluiting van de Thermrad Vertical Line Plateau

Alle Thermrad Vertical Line Plateau radiatoren worden inclusief bevestigingsmateriaal, ontluchter en blindstoppen geleverd. Dit hoef je er dus niet nog bij te kopen. De aansluiting van het leidingwerk dient altijd op 2 van de 4 aansluitingen aan de onderzijde van de radiator plaats te vinden. Door een onderblok op de midden-onderaansluitingen te monteren wordt de radiator fraai afgewerkt en kan het leidingwerk nagenoeg uit het zicht worden weggewerkt.

Hieronder vind je de complete lijst met bevestigingsmaterialen die meegeleverd worden:

- 4 zij-aansluitingen 1/2";
- 2 midden-onderaansluitingen 3/4" euroconus, H.O.H. 50mm;
- Ophangbeugels (J-consoles);
- Ontluchter en blindstoppen;
- Zijpanelen.

Combineren met andere radiatoren

De Thermrad Vertical Line Plateau radiatoren zijn ook gemakkelijk te combineren met horizontale radiatoren van Thermrad, zoals de Thermrad Compact-4 Plus of Thermrad Super-8 Plateau. Zo zorg je voor een mooi geheel in de ruimte waar jij je radiatoren ophangt. En nog belangrijker, je zorgt voor een heerlijk verwarmde ruimte! Zowel de Thermrad Vertical Line Plateau radiatoren als de horizontale Thermrad radiatoren hebben de kleur wit RAL 9016. Je hoeft dus niet op de kleur te letten bij je aankoop. 

Thermrad Vertical Line Plateau kopen

Ben je geïnteresseerd in een betaalbare verticale radiator met een vlakke voorplaat en verticale lijnen? Dan kun je snel en eenvoudig een Thermrad Vertical Line Plateau radiator bestellen. Doe je je bestelling voor 17.30 uur, dan heb je de radiator, mits voorradig, de volgende werkdag al in huis. Je kunt er ook voor kiezen zelf je bezorgmoment te bepalen, dan weet je zeker dat je thuis bent als onze bezorger voor de deur staat. Alle Thermrad Vertical radiatoren hebben 10 jaar garantie. Heb je hulp nodig bij de keuze voor een radiator of heb je tips nodig voor de installatie? Neem dan gerust contact met ons op! Onze specialisten staan voor je klaar om je te helpen, dan weet je zeker dat je de goede keuze maakt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »