Henrad Alto Line radiatoren

80
De Henrad Alto Line is een verticale radiator waarbij de verticale lijnen zorgen voor een speels en fraai design. Deze verticale radiator is voorzien van 6 aansluitingen en kan zowel via de onderkant als de bovenkant worden aangesloten.
Lees meer
Sorteren op:
Producten per pagina

Henrad Alto Line

Bent u in het bezit van een jaren dertig woning, die wel wat vernieuwing kan gebruiken? Schaf dan een Henrad Alto Line radiator aan bij CVtopper. Met een verticale radiator van dit Belgische merk hoeft u het nooit meer koud te hebben in uw keuken of woonkamer. Dat moet als een prachtig vooruitzicht klinken. Wij hebben verschillende soorten van deze serie op voorraad, waardoor er altijd wel een model is dat genadeloos aansluit op uw wensen.

Henrad Alto Line type 22

Het type verticale radiator dat veelvuldig bij ons wordt besteld, is een Henrad Alto Line type 22. Wist u dat wij maar liefst 20 maatvoeringen van dit type beschikbaar hebben? Sommige uitvoeringen zijn 700mm breed, andere types zijn heel smal en hebben een breedte van slechts 300mm. Door zoveel verschillende varianten aan te bieden, is de Henrad Alto Line zowel voor de grotere vertrekken als de kleinere ruimtes geschikt. De dikte van de Henrad Alto Line is 49mm (type 11), 79mm (type 20 en type 21) en 102mm (type 22).

Bij de indeling van uw nieuwe woonkamer denkt u wellicht niet direct aan een verticale radiator, aangezien een radiator vroeger niet bepaald een aantrekkelijke aanvulling vormde. Met de komst van de Henrad Alto Line is die kijk 180 graden gedraaid. Het design is dusdanig strak dat deze radiator een fraaie toevoeging is aan het grotere geheel.

Henrad Alto Line aansluiten

De Henrad Alto Line verticale radiator wordt geleverd met J-consoles waarmee u de radiator eenvoudig kunt ophangen. De Alto Line kunt u vervolgens aansluiten op 2 van de 4 aansluitingen aan de onderzijde van de radiator. Links- en rechtsonder of op de midden-onderaansluitingen. Deze serie verticale radiatoren kan ook via de bovenkant worden aangesloten. Zorg er dan wel voor dat de Alto Line ontlucht kan worden aan beide bovenste aansluitingen.

Verticale lijnen en speelsheid met de Henrad Alto Line

Net zoals de Henrad Alto Plan is de Henrad Alto Line een verticale radiator: ideaal voor ruimtes waar u een radiator wenst met een hoog vermogen. Het enige verschil ten opzichte van de Alto Plan zijn de verticale lijnen die zorgen voor een speels design. Deze lijnen zitten 10cm uit elkaar en hier hebben de ontwikkelaars van Henrad goed over nagedacht. Niet echt verwonderlijk als u bedenkt dat dit van oorsprong Belgische bedrijf aan het eind van de jaren zeventig al begon met de ontwikkeling van radiatoren en dus over jarenlange kennis beschikt.

Henrad Alto Line kopen

Heeft u al een maatvoering in gedachten, maar bent u nog aan het wikken en wegen welke het nu écht moet worden? Wij helpen u graag met het doorhakken van knopen. Zodra u een keuze heeft gemaakt, kunt u zelf bepalen op welke datum de radiator bij u wordt afgeleverd. Besteedt u meer dan €50,- dan is de levering ook nog geheel gratis. Gemakkelijk toch?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »