Retourneren

Wij hopen dat u tevreden bent met uw aankoop.

Mocht het echter zo zijn dat uw product beschadigd of defect is geraakt, dan dient u dit binnen 7 dagen aan ons te melden. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar [email protected]. Vermeld hierin uw naw-gegevens, om welk product het gaat en of het een beschadiging of een defect betreft. Wij zorgen er vervolgens voor dat u zo spoedig mogelijk een nieuw product ontvangt. Het beschadigde of defecte product dient u bij aflevering van het nieuwe product aan de vervoerder te overhandigen.

U heeft tevens het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Het volledige orderbedrag krijgt u bovendien binnen 14 dagen na annulering gecrediteerd. Indien u gebruikmaakt van uw herroepingsrecht, dan dient het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden. Let op! U dient uw product retour te sturen naar ons kantoor in Borger. De retourkosten zijn voor uw rekening. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]

N.B. Speciaal voor u bestelde radiatoren kunnen helaas niet geretourneerd worden.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »