Thermrad raamradiatoren

45
De Thermrad raamradiator heeft een geribbelde of een vlakke voorplaat en is uitgevoerd met maar liefst 8 aansluitingen. Hierdoor kan deze radiator in vrijwel elke situatie worden toegepast.
Lees meer
Sorteren op:
Producten per pagina

Thermrad raamradiatoren

De Thermrad raamradiator is een horizontale radiator met een geribbelde of een vlakke design voorplaat die is uitgevoerd met maar liefst 8 aansluitingen. Deze radiator is verkrijgbaar als Thermrad Super-8 Compact en als Thermrad Super-8 Plateau. De Super-8 Compact heeft een geribbelde voorplaat en de Super-8 Plateau een vlakke voorplaat. Alle Thermrad raamradiatoren hebben een hoogte van 200mm.

Levering zonder ophangstrippen en bevestigingsmateriaal

Raamradiatoren worden, zoals de naam al doet vermoeden, veelal voor een raam geplaatst en hebben om deze reden geen aangelaste ophangstrippen. Zowel van binnen als van buiten wil je namelijk de mooie voorplaat van de radiator zien en niet tegen enkele ophangstrippen aankijken. Voor deze raamradiatoren dien je daarom separaat vrijstaande vloerconsoles of J-beugels te bestellen. Een M30 insert, aftapper, ontluchter en blindstop worden wel meegeleverd. 

Raamradiator met 8 aansluitingen

Alle Thermrad raamradiatoren zijn uitgerust met maar liefst 8 aansluitingen. Aan iedere zijde van de radiator bevinden zich 2 zij-aansluitingen 1/2" binnendraad en aan de onderkant van de radiator zitten 4 aansluitingen 3/4" buitendraad. De onderaansluitingen zitten in het midden en aan de rechterkant. Het is mogelijk om deze raamradiator om te draaien waardoor de insert en de onderaansluitingen aan de linkerkant komen te zitten. Houd er dan wel rekening mee dat de aanvoer en retour omgekeerd zitten.

Alleen verkrijgbaar als Thermrad Super-8

Thermrad raamradiatoren zijn alleen verkrijgbaar als Thermrad Super-8 en niet als Thermrad Compact-4. De reden hierachter is dat een raamradiator veelal via de onderaansluitingen wordt aangesloten om het leidingwerk uit het zicht weg te werken. Bij een Thermrad Compact-4 radiator is dit niet mogelijk.

De dikte van de Thermrad Super-8 raamradiatoren is 106mm (type 22) en 165mm (type 33).

Thermrad raamradiator kopen

Bent u op zoek naar een raamradiator met een hoge warmteafgifte? Dan adviseren wij een Thermrad raamradiator. Vandaag nog bestellen? Voor alle voorradige Thermrad Super-8 raamradiatoren geldt, op werkdagen voor 17:30 uur besteld is de volgende werkdag in huis.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »