Thermrad Tone-E elektrische handdoekradiatoren

4
De Thermrad Tone-E is een elektrische handdoekradiator met rechte horizontale buizen. Deze radiator is voorzien van ronde verticale collectoren (geen D-profiel) en de ophangpunten zitten achter de verticale collectoren.
Lees meer
Sorteren op:
Producten per pagina

Thermrad Tone-E

De Thermrad Tone-E is een elektrische handdoekradiator uit de serie Thermrad handdoekradiatoren. Dit model is verkrijgbaar in 2 verschillende maatvoeringen in de kleuren wit (RAL 9016) en matzwart.

Vermogen

Het vermogen van de Thermrad Tone-E is afhankelijk van de maatvoering, de 1200 x 550 heeft een vermogen van 600 watt en het vermogen van de 1800 x 550 is 900 watt.

Verkrijgbaar in de kleuren wit en matzwart

De afwerking van deze handdoekradiator is heel netjes en hiermee kan deze Thermrad handdoekradiator zich absoluut meten met de elektrische handdoekradiatoren van Zehnder en Vasco. Deze Thermrad Tone-E is verkrijgbaar in de kleuren wit (RAL 9016) en matzwart.

Afmetingen Thermrad Tone-E

De Thermrad Tone-E is in twee verschillende afmetingen verkrijgbaar, te weten 1200 x 550 en 1800 x 550. De breedte is dus altijd gelijk en de hoogte is 1200mm of 1800mm. Beide maatvoeringen zijn zowel in de witte als de matzwarte kleur te bestellen.

Bevestigingsmateriaal en thermostaat

Deze elektrische handdoekradiator wordt inclusief voorgemonteerde digitale thermostaat, 1,30 meter snoer met stekker en bevestigingsmateriaal geleverd. De Thermrad Tone-E onderscheidt zich van andere series elektrische radiatoren vanwege de ophangpunten welke achter de verticale collectoren zitten en de ronde verticale collectoren. De Thermrad Tone-E heeft namelijk geen D-profiel maar is ontworpen met ronde verticale buizen.

Garantie

De IP-code van de radiator is IP44, beschermd tegen opspattend water, en de beschermingsklasse is 2, dubbel geïsoleerd. Verder is deze radiator voorzien van het CE-keurmerk. Op basis hiervan geeft Thermrad 10 jaar garantie op lak- en lekdichtheid en 2 jaar op de elektrische onderdelen.

Thermrad Tone-E kopen

Bent u op zoek naar een mooi afgewerkte elektrische handdoekradiator? Dan adviseren wij een Thermrad Tone-E. Vandaag nog bestellen? Voor alle voorradige radiatoren geldt, op werkdagen voor 17:30 uur besteld is de volgende werkdag al in huis. En ook mooi meegenomen, u betaalt geen verzendkosten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »