Thermrad Vertical Compact radiatoren

6
De Thermrad Vertical Compact is met zijn geribbelde voorplaat een verlengstuk van de klassieke radiator. Deze verticale radiator heeft een hoge warmteafgifte en is hierdoor ideaal voor situaties waarbij slechts een beperkte wandbreedte beschikbaar is.
Lees meer
Sorteren op:
Producten per pagina

Thermrad Vertical Compact

Jaren 30 woningen zijn vaak erg geliefd onder mensen die op huizenjacht zijn, maar het nadeel aan deze huizen is dat ze vaak minder plek hebben voor radiatoren. Indien u zo’n huis heeft gekocht, dan biedt de Thermrad Vertical Compact uitkomst. Zoals de naam al enigszins verraadt, kent de Thermrad Vertical Compact een prettig formaat waardoor hij in vrijwel iedere ruimte toepasbaar is. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld over een beperkte wandbreedte beschikt.

De Thermrad Vertical Compact is voorzien van een geribbelde voorplaat en wordt door velen gezien als een modernere uitvoering van de traditionele radiatoren. Twee andere kenmerken van de Thermrad Vertical Compact zijn de verticale vorm en de hoge warmteafgifte.

Thermrad radiatoren

Wilt u één van onze verticale Thermrad radiatoren aansluiten, dan is het van belang om rekening te houden met het volgende. De onderkant van de radiator is uitgerust met 4 aansluitingen en de aansluiting van het leidingwerk dient altijd op 2 van de 4 aansluitingen plaats te vinden.

Aangezien Thermrad radiatoren veelvuldig worden aangeschaft door liefhebbers van design, kunt u ervoor kiezen om een onderblok te monteren. Door dit te doen op de midden-onderaansluitingen, zorgt u ervoor dat de radiator fraai wordt afgewerkt.

Thermrad Vertical Compact paneelradiator

Voluit heet dit model ook wel de Thermrad Vertical Compact paneelradiator en van deze serie hebben wij alle 8 modellen op voorraad. De meest uitgestrekte modellen zijn 2,2 meter hoog, terwijl de grootste in omvang een breedte van 70 centimeter kennen.

Een Thermrad Vertical Compact radiator kan in dezelfde ruimte goed gecombineerd worden met een horizontale paneelradiator van Thermrad, zoals de Thermrad Compact-4 Plus of de Thermrad Super-8 Compact.

Thermrad verticale radiatoren

Deze verticale radiator van Thermrad is onderdeel van een grotere productllijn, waar dit model er dus één van is. Deze productlijn luistert naar de naam Thermrad Vertical en wordt gezien als één van de populairdere uitvoeringen van het merk. Naast de Thermrad Vertical Compact, behoren ook de Thermrad Vertical Plateau en de Thermrad Vertical Line Plateau tot deze subsoort.

Indien het compacte model qua uiterlijk net niet hetgeen is wat u zoekt, dan is de Vertical Line Plateau een passend alternatief. Deze verticale radiator is eveneens uitgerust met lijnen, deze liggen alleen wat verder uit elkaar en verder is de voorplaat vlak afgewerkt. De Thermrad Vertical Plateau heeft helemaal een vlakke voorplaat. Bij de vlakke radiatoren kunt u ervoor kiezen om een magnetische handoekbeugel mee te bestellen. Het drogen van handdoeken of vaatdoeken wordt zo een stuk gemakkelijker.

Thermrad Vertical Compact kopen

Besluit u een Thermrad Vertical Compact te kopen, dan krijgt u daar een aantal toebehoren bij. Al onze verticale radiator modellen worden inclusief ophangbeugels, ontluchter en blindstoppen geleverd. De dikte van de Thermrad Vertical Compact is 73mm (type 21) en 106mm (type 22).

Indien u vandaag voor 17:30 uur nog besluit om de Themrad Vertical Compact te kopen, dan streven wij ernaar om uw nieuwe radiator, mits voorradig, de volgende werkdag al bij u af te leveren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »