Thermrad AluStyle Plus radiatoren

15
De Thermrad AluStyle Plus is een duurzame aluminium radiator die verkrijgbaar is in de kleuren wit (RAL 9016) en zwart / antraciet (M301). Alle AluStyle Plus radiatoren hebben een midden-onderaansluiting en optioneel een bijpassende handdoekbeugel.
Lees meer
Sorteren op:
Producten per pagina

Thermrad AluStyle Plus

De Thermrad AluStyle Plus is een verticale aluminium radiator die verkrijgbaar is in de kleuren wit (RAL 9016) en zwart / antraciet (M301). Deze verticale radiator garandeert een hoge warmteafgifte bij zowel lage temperatuurverwarming (LTV) als hoge temperatuurverwarming (traditionele CV) en is voorzien van 6 aansluitingen. De Plus ten opzichte van de standaard Thermrad AluStyle radiatoren is de midden-onderaansluiting en de mogelijkheid om een bijpassende handdoekbeugel te monteren.

Specificaties van de Thermrad AluStyle Plus

De Thermrad AluStyle Plus heeft een dikte van 95mm en één kolom is 75mm breed. Door de minimale ruimte tussen de verticale kolommen is de H.O.H. tussen 2 kolommen 80mm. Deze duurzame radiator is verkrijgbaar in de hoogtematen 1826mm en 2026mm en qua breedte in de maten 240, 320, 400 en 480mm.

Aluminium radiatoren zijn licht in gewicht (circa 1/3 van het gewicht van stalen radiatoren) en hierdoor toepasbaar voor montage op diverse soorten wanden. Bovendien roest aluminium niet en zijn alle AluStyle Plus radiatoren behandeld om corrosie uit te sluiten waardoor de Thermrad AluStyle Plus ook uitermate geschikt is voor vochtige ruimtes.

Let op! Aluminium radiatoren zijn niet geschikt bij stadsverwarming en plaatsing van een stromingsbuis is bij de Thermrad radiatoren niet mogelijk.

Snelle montage van deze Thermrad radiator

De Thermrad AluStyle Plus wordt installatie-klaar geleverd voor aansluiting op de 1/2” midden-onderaansluitingen. De blindstoppen, de ontluchter en het keerplaatje zijn al voorgemonteerd zodat u alleen de ophangbeugels nog aan de wand hoeft te monteren en vervolgens de radiator in de beugels dient te hangen en aan te sluiten op een onderblok.

Optioneel is voor elke AluStyle Plus radiator een aluminium handdoekbeugel verkrijgbaar. Aan de achterzijde van de radiator bevinden zich twee gaten om de handdoekbeugel met de meegeleverde schroeven te bevestigen.

Thermrad AluStyle Plus kopen

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste radiator of wilt u meer informatie over de Thermrad AluStyle Plus? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over deze radiator.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »