Brugman Centric Line radiatoren

15
De Brugman Centric Line heeft een vlakke voorplaat met verticale lijnen en is voorzien van 6 aansluitingen, waaronder een middenaansluiting. Hierdoor kan deze radiator in vrijwel elke situatie worden toegepast.
Lees meer
Sorteren op:
Producten per pagina
  • Voor 17:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Geen verzendkosten vanaf 50,-
  • Beoordeeld met een 9,8

Brugman Centric Line

De Brugman Centric Line is een paneelradiator met een vlakke voorplaat en verticale lijnen. Een prachtige serie van Brugman en tevens voorzien van 6 aansluitingen, waaronder middenonder. Hierdoor kan deze radiator in vrijwel elke situatie worden toegepast. De Brugman Centric Line is voorzien van een fraai en sterk bovenrooster en nette zijpanelen.

Line radiator met 6 aansluitingen

De Brugman Centric Line heeft 6 aansluitingen. Aan iedere zijde van de radiator zitten 2 zij-aansluitingen (1/2") en aan de onderkant van de radiator zitten in het midden (centric) 2 onderaansluitingen van 3/4" euroconus. Alle Brugman Centric Line radiatoren worden inclusief een losse M30 insert geleverd. Bij toepassing van de onderaansluitingen kan rechtsboven op de meegeleverde insert een thermostaatkop of handwiel worden gemonteerd. Door de radiator 180 graden te draaien kan de thermostaatkop of het handwiel tevens linksboven komen te zitten, let er dan wel op dat de aanvoer en de retour andersom zitten en u de vlakke voorplaat dient te demonteren en aan de andere zijde opnieuw dient te monteren.

2 verschillende types van de Brugman Centric Line

De Brugman Centric Line serie bestaat uit 2 verschillende types radiatoren met elk een andere dikte. De dikte van de Brugman Centric Line radiatoren is 73mm (type 21) en 106mm (type 22). Alle Centric Line radiatoren worden inclusief bevestigingsmateriaal, J-beugels, ontluchter en blindstoppen geleverd. Het leidingwerk kan, bij toepassing van de onderaansluitingen, nagenoeg uit het zicht worden weggewerkt.

Brugman Centric Line met onderaansluiting

Bent u op zoek naar een vlakke radiator met verticale lijnen? Dan adviseren wij een Brugman Centric Line radiator. De top van de markt met een hele mooie afwerking.

Brugman Centric Line kopen

Heeft u nog vragen over deze Brugman Centric Line radiator of over een andere Brugman radiator? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en geven graag advies over uw woon-of werksituatie. Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Volg ons dan op Facebook.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »