Thermrad Tone handdoekradiatoren

6
De Thermrad Tone is een handdoekradiator met rechte horizontale buizen en 6 aansluitingen. Deze radiator is voorzien van ronde verticale collectoren (geen D-profiel) en de ophangpunten zitten achter de verticale collectoren.
Lees meer
Sorteren op:
Producten per pagina

Thermrad Tone

De Thermrad Tone is de nieuwste handdoekradiator uit de serie Thermrad handdoekradiatoren. Dit model is voorzien van 6 aansluitingen en is verkrijgbaar in 3 verschillende maatvoeringen in de kleuren wit en matzwart.

Aansluitingen Thermrad Tone

Deze handdoekradiator heeft een hele nette afwerking en onderscheidt zich van de andere series van Thermrad vanwege de ophangpunten welke achter de verticale collectoren zitten en de ronde verticale collectoren. De Thermrad Tone heeft namelijk geen D-profiel maar is ontworpen met ronde verticale buizen. Een absolute aanwinst voor elke badkamer. Deze radiator is voorzien van rechte horizontale buizen en 6 aansluitingen. De aansluitingen bevinden zich links- en rechtsonder, links- en rechtsboven en 2 midden-onderaansluitingen. Voor de aansluiting en de afwerking raden we u aan om een onderblok op de midden-onderaansluitingen te monteren. Zo kan het leidingwerk nagenoeg uit het zicht worden weggewerkt.

Thermrad Tone in de kleuren wit en matzwart

De afwerking van deze handdoekradiator is heel netjes en ook op dit punt onderscheidt deze Thermrad handdoekradiator zich van de voorgaande series. Bovendien is deze radiator niet alleen in de kleur wit (RAL 9016) verkrijgbaar maar ook in de kleur matzwart.

Afmetingen Thermrad Tone

De Thermrad Tone is in drie verschillende afmetingen verkrijgbaar, te weten 1200 x 550, 1500 x 550 en 1800 x 550. De breedte is dus altijd gelijk en de hoogte varieert tussen 1200mm en 1800mm. En deze maatvoeringen zijn zowel in de witte als de matzwarte kleur te bestellen.

Thermrad Tone kopen

Bent u op zoek naar een mooi afgewerkte handdoekradiator met een middenaansluiting? Dan adviseren wij een Thermrad Tone radiator. Vandaag nog bestellen? Voor alle voorradige radiatoren geldt, op werkdagen voor 17:30 uur besteld is de volgende werkdag al in huis. En ook mooi meegenomen, u betaalt geen verzendkosten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »