Thermrad Compact-4 Plateau radiatoren

104
De Thermrad Compact-4 Plateau heeft een vlakke design voorplaat en is voorzien van 4 aansluitingen. Deze vlakke radiator heeft een hoge warmteafgifte en vanwege de 4 aansluitingen is de prijs heel gunstig.
Lees meer
Sorteren op:
Producten per pagina
  • Voor 17:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Geen verzendkosten vanaf 50,-
  • Beoordeeld met een 9,8

Thermrad Compact 4 Plateau

De Thermrad Compact-4 Plateau is een horizontale radiator met een vlakke design voorplaat. De voorplaat van de Compact-4 Plateau is volledig vlak afgewerkt en zorgt voor een stijlvolle verschijning in het interieur. Verder is deze radiator, net zoals de Thermrad Compact-4 Plus, voorzien van een fraai bovenrooster en nette zijpanelen.

Types en afmetingen Thermrad Compact 4 Plateau

De vlakke Thermrad Compact-4 Plateau is enkel voorzien van 4 zij-aansluitingen, aan iedere zijde van de radiator 2 zij-aansluitingen van een 1/2". Hierdoor is deze radiator goedkoper dan bijvoorbeeld de Thermrad Super-8 Plateau die tevens 4 onderaansluitingen heeft. De Thermrad Compact-4 Plateau heeft dus 4 aansluitingen en de Thermrad Super-8 Plateau 8 aansluitingen.

De dikte van de Thermrad Compact-4 Plateau radiatoren is 61mm (type 11) en 100mm (type 22).

Alle Thermrad Compact-4 Plateau radiatoren worden inclusief bevestigingsmateriaal, aftapper, ontluchter en blindstop geleverd. Aan de achterzijde bevinden zich aangelaste ophangstrippen die met de bijgeleverde ophangbeugels (L-consoles) zorgen voor een onzichtbare ophanging.

Thermrad Compact 4 Plateau kopen

Bent u op zoek naar een betaalbare vlakke radiator met een vlakke design voorplaat? Dan adviseren wij een Thermrad Compact-4 Plateau radiator. Vandaag nog bestellen? Voor alle voorradige Thermrad Compact-4 Plateau radiatoren geldt, op werkdagen voor 17:30 uur besteld is de volgende werkdag in huis.