Thermrad en VeraLine handdoekradiatoren

42
Thermrad en VeraLine handdoekradiatoren zijn in verschillende modellen en maatvoeringen leverbaar. Maak uw keuze op basis van het aantal aansluitingen, de kleur en de warmteafgifte van een handdoekradiator.
Lees meer
Sorteren op:
Producten per pagina

Handdoekradiator

Een handdoekradiator zorgt voor extra comfort in uw badkamer. Deze radiator verwarmt namelijk niet alleen uw badkamer, maar zorgt er ook voor dat uw handdoeken na gebruik sneller drogen. Binnen ons assortiment hebben we diverse varianten handdoekradiatoren van de merken Thermrad en VeraLine. Vind de geschikte variant en geniet van extra comfort in uw badkamer.

Handdoekradiator in diverse varianten

Een handdoekradiator van Thermrad heeft een hoge warmteafgifte en onderscheidt zich ten opzichte van een handdoekradiator van andere merken door de midden-onderaansluitingen die naast de zij-aansluitingen bij enkele modellen standaard zijn toegevoegd. Door een onderblok op deze midden-onderaansluitingen te monteren krijgt de handdoekradiator een fraaie afwerking en kan het leidingwerk vrijwel uit het zicht worden weggewerkt. Thermrad handdoekradiatoren zijn leverbaar in verschillende modellen en maatvoeringen. Het gaat hier om de Thermrad Tone, de Thermrad Core-4, de Thermrad Core-6  en de Thermrad Lina.

De Thermrad Core-4 en de Thermrad Core-6 zijn opgebouwd uit rechte horizontale buizen die tussen de verticale collectoren zijn gelast en de Thermrad Lina is opgebouwd uit rechte roestvrijstalen horizontale buizen die tussen de verticale roestvrijstalen collectoren zijn gelast. Alle handdoekradiatoren zijn in verschillende maatvoeringen verkrijgbaar waardoor je altijd een passende handdoekradiator vindt.

De handdoekradiator van VeraLine, de VeraLine Economy, is een betaalbare handdoekradiator die past in vrijwel elke badkamer. Deze radiator is leverbaar in 9 verschillende maatvoeringen en wordt standaard geleverd in de kleur wit (RAL 9016).

Thermrad of VeraLine handdoekradiator kopen

Koop uw handdoekradiator gemakkelijk online bij CVtopper. Vanwege het continu productieproces zijn nagenoeg alle handdoekradiatoren voorradig en hierdoor kunnen wij uw handdoekradiator al binnen één werkdag leveren. Alle handdoekradiatoren worden rechtstreeks vanaf het distributiecentrum naar het door u opgegeven afleveradres verstuurd. Heeft u een vraag over een handdoekradiator of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »