Henrad Alto Plan radiatoren

80
De Henrad Alto Plan is een verticale radiator waarbij de vlakke design voorplaat zorgt voor een moderne uitstraling. Deze verticale radiator is voorzien van 6 aansluitingen en kan zowel via de onderkant als de bovenkant worden aangesloten.
Lees meer
Sorteren op:
Producten per pagina
  • Voor 17:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Geen verzendkosten vanaf 50,-
  • Beoordeeld met een 9,8

Henrad Alto Plan

Bent u toe aan een grote verbouwing bij u thuis en is het hoog tijd om uw oude radiator te vervangen voor een nieuw exemplaar? CVtopper heeft een ruim aanbod aan radiatoren van de Henrad Alto Plan serie op voorraad. De Alto Plan is een verticale radiator van Henrad die uitblinkt in zijn soort. De radiatoren van Henrad kwamen aan het einde van de jaren zeventig op de markt in België en dit merk is door de jaren heen gegroeid tot één van de grootste producenten van radiatoren in heel Europa.

Henrad Alto Plan in alle types leverbaar

Het voordeel van deze serie verticale radiatoren is dat de gewenste afmeting in alle types beschikbaar is, van type 11, 20, 21 tot en met type 22. De Henrad Alto Plan type 22 is een veelvuldig bestelde radiator. Dit type kan in maar liefst 20 maten geleverd worden, waardoor er altijd wel een optie voor u bij zit! Een type 22 wordt geroemd om zijn hoge warmteafgifte. De dikte van de Henrad Alto Plan is 49mm (type 11), 79mm (type 20 en type 21) en 102mm (type 22).

Alle Alto Plan worden geleverd met zogenaamde J-consoles, die ervoor zorgen dat het ophangen een eenvoudig karweitje wordt. Zelfs als u niet al te handig bent, is de montage geen hogere wiskunde. Een ander voordeel is dat deze verticale radiator, net als de Henrad Alto Line, ook via de bovenkant kan worden aangesloten. Bent u dit van plan? Zorg er dan wel voor dat de Alto Plan ontlucht kan worden aan beide bovenste aansluitingen.

Henrad Alto Plan: een verticale design radiator

De Henrad Alto Plan is een prachtige design radiator. Heeft u niet al te veel ruimte en twijfelt u over de beste maatvoering voor u? Met deze verticale radiator kunnen alle zorgen worden weggenomen. Doordat de Henrad Alto Plan verticale radiator omhoog loopt in plaats van opzij, behoudt u genoeg ruimte voor andere voorwerpen in uw woonkamer of keuken. Dat moet u haast wel geruststellen!

Dit model van Henrad is één van de meest gewilde radiatoren. De ontwerpers van deze productielijn hebben hard hun best gedaan om dit type een fraai design mee te geven, zodat de radiator onderdeel wordt van de leefomgeving. De voorplaat heeft een vlakke afwerking en zorgt voor een moderne uitstraling.

Henrad Alto Plan kopen

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste verticale radiator of wilt u meer informatie over de Henrad Alto Plan? Neem dan gerust telefonisch of via de mail contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Heeft u al een keuze gemaakt? Indien u een radiator op werkdagen voor 17:30 uur bestelt dan heeft u de radiator de volgende werkdag, mits voorradig, al in huis!