Disclaimer

In het kader van de wet- en regelgeving hebben wij een disclaimer opgesteld die u als bezoeker van onze webwinkel in acht dient te nemen. 

De op deze website getoonde informatie wordt door CVtopper.nl met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op deze website wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. CVtopper.nl aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. 

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en per stuk, tenzij anders aangegeven. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. CVtopper.nl behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving door te voeren. 

Het auteursrecht op deze website berust bij CVtopper.nl of bij derden die het (beeld)materiaal met toestemming beschikbaar hebben gesteld. Vermenigvuldiging in welke vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door CVtopper.nl. 

Voor meer informatie en/of vragen over het disclaimerbeleid kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »