Thermrad Core-4 handdoekradiatoren

10
De Thermrad Core-4 is het basismodel handdoekradiator uit de serie Thermrad handdoekradiatoren. Deze handdoekradiator is verkrijgbaar in 8 verschillende maatvoeringen in de kleur wit en in 2 verschillende maatvoeringen in de kleur chroom.
Lees meer
Sorteren op:
Producten per pagina

Thermrad Core-4

De Thermrad Core-4 is het basismodel handdoekradiator uit de serie Thermrad handdoekradiatoren. Dit model staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit in combinatie met de scherpe prijs. Bij CVtopper kun je terecht voor het kopen van diverse uitvoeringen van deze handdoekradiator. Welke voldoet aan jouw wensen en eisen? Ontdek het hier!

Aanbod Thermrad Core-4

De Thermrad Core-4 is verkrijgbaar in acht verschillende maatvoeringen in de kleur wit en in twee verschillende maatvoeringen in de kleur chroom. Deze handdoekradiator heeft rechte horizontale buizen en is voorzien van vier aansluitingen. Deze aansluitingen bevinden zich links- en rechtsonder en links- en rechtsboven. Met een separaat te bestellen stromingsbuis kan de Thermrad Core-4 tevens via de bovenaansluitingen worden aangesloten.

Afmetingen

Als je een Thermrad Core-4 handdoekradiator wilt kopen dan is het belangrijk dat je goed kijkt naar de specificaties. Maar hoe weet je nou eigenlijk wanneer je kiest voor een passende handdoekradiator? In de productnaam staan de afmetingen altijd aangegeven, zodat je precies weet hoe hoog en hoe breed het model is. Wij raden je aan om van tevoren de ruimte in de badkamer op te meten, zodat je een goed beeld krijgt welke radiator het beste in de badkamer past.

Het vermogen

Een ander punt waar je op moet letten bij het aanschaffen van een Thermrad Basic-4 radiator is het vermogen van de radiator. Het vermogen bepaalt in hoeverre de radiator in staat is om de ruimte te verwarmen. Hoeveel je nodig hebt? Dat hangt af van de grootte van de ruimte en de temperatuur die je wilt instellen. Kijk hier dus goed naar.

Bevestigingsmateriaal en radiatorstoppen

Alle Thermrad Core-4 handdoekradiatoren worden compleet geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en radiatorstoppen. Bovendien beschikt deze serie handdoekradiatoren over een fabrieksgarantie van tien jaar.

Meer weten over de Thermrad Core-4 handdoekradiator?

Bij de zoektocht naar een Thermrad Basic-4 handdoekradiator is het belangrijk dat je kiest voor een radiator die perfect past in jouw ruimte. Weet je niet goed welk model je moet kiezen? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je verder. Heb je een keuze gemaakt tussen het aanbod? Dan hoef je niet lang te wachten tot jouw aankoop in huis is. Voor alle voorradige Thermrad Core-4 handdoekradiatoren geldt, op werkdagen voor 17:30 uur besteld is de volgende werkdag in huis.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »