B-keus radiatoren

Bent u op zoek naar een B-keus radiator?


Een B-keus radiator is een nieuwe radiator met een beschadigde verpakking of een klein krasje. Het is geen gebruikte radiator of tweedehands radiator, het gaat om een nieuwe Thermrad, Henrad of Vasco radiator. Alle B-keus radiatoren zitten nog als nieuw in de verpakking en zijn getest volgens de geldende normen. Kom gerust bij ons langs. In onze loods in Borger hebben wij een groot aanbod B-keus radiatoren staan. En de prijs? Voor een B-keus radiator betaalt u 50% van de nieuwprijs! Graag een belletje vooraf om langs te komen.

Om het onderscheid aan te geven. Alle radiatoren in onze webshop staan in een centraal magazijn in het midden van het land en worden van hieruit rechtstreeks naar u als klant verstuurd. Alle B-keus radiatoren met 50% korting staan in Borger en dient u zelf op te halen of worden door een goedkope koerier bezorgd. De bezorgkosten bedragen 30 tot 75 euro, afhankelijk van de afstand.

Een overzicht van alle B-keus radiatoren vindt u op Marktplaats:

- Klik hier voor alle Thermrad radiatoren
- Klik hier voor alle Henrad radiatoren
- Klik hier voor alle Vasco radiatoren

Adres: Aan de Strengen 4 in Borger


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »