Thermrad Compact 4 Plus radiatoren

260
De Thermrad Compact 4 Plus heeft een geribbelde voorplaat en is voorzien van 4 aansluitingen. Deze radiator met bovenrooster en zijpanelen heeft een hoge warmteafgifte en vanwege de 4 aansluitingen is de prijs heel gunstig.
Lees meer
Sorteren op:
Producten per pagina
Bestverkocht
  • Voor 17:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Geen verzendkosten vanaf 50,-
  • Beoordeeld met een 9,8

Thermrad Compact 4 plus

Het verwarmen van uw huis is vooral belangrijk in de koude wintermaanden. Dit kunt u heel goed doen met een Thermrad Compact 4 Plus radiator. Deze radiator heeft een hoge warmteafgifte waarbij de prijs en de kwaliteit zorgen voor een gunstige prijs/kwaliteitverhouding ten opzichte van andere radiatoren. De Thermrad Compact 4 Plus heeft een geribbelde voorplaat en is, net zoals de Thermrad Compact 4 Plateau, voorzien van een fraai en sterk bovenrooster en nette zijpanelen.

Specificaties van de Thermrad Compact 4 Plus

Wat zijn de voordelen van deze radiator? Alle Thermrad Compact 4 radiatoren hebben 4 zij-aansluitingen, zowel aan de linker- als aan de rechterzijde van de radiator zitten 2 aansluitingen 1/2" binnendraad. De Thermrad Compact 4 Plus is de goedkoopste radiator van Thermrad en is bijvoorbeeld ook goedkoper dan de Thermrad Super-8 Compact die tevens 4 onderaansluitingen heeft. Het verschil: alle Compact 4 radiatoren hebben 4 aansluitingen en alle Thermrad Super-8 radiatoren hebben 8 aansluitingen.

De dikte van de Compact 4 Plus radiatoren is 61mm (type 11), 77mm (type 21), 100mm (type 22) en 160mm (type 33). Deze serie radiatoren bestaat uit verschillende maatvoeringen. Zo kunt u de beste radiator uitkiezen voor uw situatie.

Vind de juiste Thermrad radiator

De Thermrad Compact 4 Plus wordt inclusief bevestigingsmateriaal, aftapper, ontluchter en blindstop geleverd. Aan de achterzijde bevinden zich aangelaste ophangstrippen die met de bijgeleverde ophangbeugels zorgen voor een onzichtbare ophanging. Bent u nieuwsgierig naar alle Thermrad radiatoren in ons assortiment? U kunt gebruikmaken van ons filtermodel op de categoriepagina. Geef hierin uw wensen aan en de passende radiator komt naar voren.

Goedkoop bestellen bij CVtopper

Bent u op zoek naar een goedkope radiator met enkel zij-aansluitingen? Dan adviseren wij een Thermrad Compact 4 Plus radiator. Vandaag nog bestellen? Voor alle voorradige radiatoren geldt, op werkdagen voor 17:30 uur besteld is de volgende werkdag al in huis. U kunt dus vrij snel genieten van uw nieuwe radiator. En ook mooi meegenomen, vanaf €50,00 betaalt u geen verzendkosten.

Thermrad Compact 4 Plus kopen

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste radiator of wilt u meer informatie over de Thermrad Compact 4 Plus? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over deze radiator.