Verticale radiatoren

239
Bent u op zoek naar een verticale radiator? Verticale radiatoren van Henrad, Thermrad en Vasco met een vlakke, gegroefde en geribbelde voorplaat vindt u hier.
Lees meer
Sorteren op:
Producten per pagina
  • Voor 17:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Geen verzendkosten vanaf 50,-
  • Meer dan 200 beoordelingen

Verticale radiatoren

Bent u op zoek naar een verticale radiator? Een verticale radiator is te herkennen aan de smalle maar hoge vorm. Ons assortiment verticale radiatoren bestaat uit de Henrad Alto Plan, de Henrad Alto Line, de Vasco Flat-V-Line, de Thermrad Vertical Plateau, de Thermrad Vertical Compact en de Thermrad Vertical Line Plateau. Bent u benieuwd welke verticale radiator het beste bij uw wensen en eisen past? Wij lichten onze verticale radiatoren hieronder uit.

Vasco Flat-V-Line

De Vasco Flat-V-Line heeft een vlak design met een fijne structuurlak. Dat maakt deze radiator echt een meubel in uw ruimte doordat het luxe uitstraalt. Het gaat echter niet alleen om het uiterlijk bij een radiator. Deze Vasco radiator geeft veel warmte af, tot wel 3251 Watt, heeft 4 zij-aansluitingen en 2 midden-onderaansluitingen.

Thermrad Vertical Plateau en Thermrad Vertical Line Plateau

De Thermrad Vertical Plateau is van het gerenommeerde merk Thermrad. De Vertical Plateau heeft een hoge warmteafgifte en is toepasbaar in smalle ruimtes waar veel warmte gewenst is. Denk aan een smalle hal, waar het in de winter heerlijk warm binnenkomen is. Deze verticale radiator beschikt over 4 zij-aansluitingen en 2 midden-onderaansluitingen. J-beugels en zijpanelen worden meegeleverd om de radiator netjes af te werken. De Thermrad Vertical Line Plateau is verder hetzelfde als de Thermrad Vertical Plateau, alleen bevat het extra verticale lijnen. Dat is een kwestie van smaak!

Thermrad Vertical Compact

Een andere prachtige en kwalitatief goede radiator van Thermrad is de Vertical Compact. Deze verticale radiator heeft een geribbelde voorplaat en is tevens voorzien van 4 zij-aansluitingen en 2 midden-onderaansluitingen. Net als bovenstaande twee verticale radiatoren past deze radiator perfect op een smalle muur waar een hoge warmteafgifte gewenst is. Deze verticale radiator wordt compleet geleverd met sierrooster, zijpanelen en J-beugels.

Bestel verticale radiatoren bij CVtopper

Bestelt u verticale radiatoren als particulier of als bedrijf? Wij van CVtopper staan graag voor u klaar. Wij bieden de laagste prijsgarantie, garanderen een snelle levering en staan voor een persoonlijke service. U kunt ons zowel telefonisch als per mail bereiken.

Vragen over het aanbod verticale radiatoren?

Heeft u vragen over één van onze verticale radiatoren, de specificaties, de verschillende collecties of over de benodigde toebehoren? Wij staan u graag te woord.