Thermrad Vertical Plateau-E radiatoren

3
De Thermrad Vertical Plateau-E is een elektrische verticale radiator met een vlakke design voorplaat. De hoogte van deze verticale radiator is 1800 en de breedte is 500, 600 of 700 met 1250, 1500 of 1750 Watt.
Lees meer
Sorteren op:
Producten per pagina

Thermrad Vertical Plateau-E

De Thermrad Vertical Plateau-E is een elektrische verticale radiator met een vlakke design voorplaat en behoort tot de serie verticale radiatoren van Thermrad. Met een vermogen van 1250 tot 1750 watt heeft deze design radiator veel vermogen voor een dunne elektrische radiator.

Verkrijgbaar in 3 maatvoeringen

Deze serie elektrische radiatoren van Thermrad is verkrijgbaar in de hoogtemaat van 1800 met drie opties qua breedte van 500, 600 en 700 breed. De dikte van de Thermrad Vertical Plateau-E radiatoren is slechts 49mm.

Elektrisch met veel vermogen

De Vertical Plateau-E van 500 breed heeft een vermogen van 1250 watt, de breedte 600 heeft 1500 watt en de 700 breed heeft een vermogen van 1750 watt. Waarom kiezen voor deze verticale radiator? Het grote voordeel van een elektrische radiator is dat u de radiator op elke gewenste plek in uw woning kunt monteren zonder hiervoor het leidingwerk aan te passen of leidingen aan te moeten leggen. Bovendien kunt u de warmtevraag sturen op basis van uw behoefte middels de verschillende programma's zonder dat de gehele cv-installatie in bedrijf dient te zijn. En met de opbrengst van eventuele zonnepanelen is het verbruik snel energieneutraal.

Thermrad Vertical Plateau-E kopen

Alle Thermrad Vertical Plateau-E radiatoren worden inclusief ophangbeugels, losse RF thermostaat en voorgemonteerde RF ontvanger geleverd. Bent u enthousiast over deze verticale elektrische radiator en wilt u één van deze modellen bestellen? Indien u op werkdagen voor 17:30 uur bestelt, dan heeft u uw exemplaar de volgende werkdag, mits voorradig, al in huis!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »