Vasco Flat-V-Line radiatoren

40
De Vasco Flat-V-Line is voorzien van een vlakke design voorplaat met een fijne structuurlak. Deze verticale radiator behoort tot de Flatline serie van Vasco en is qua design een lust voor het oog.
Lees meer
Sorteren op:
Producten per pagina
Superdeal
  • Voor 17:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Geen verzendkosten vanaf 50,-
  • Beoordeeld met een 9,8

Vasco Flat V Line

Zoekt u naar een stijlvolle verticale radiator? Dan is de Vasco Flat-V-Line een goede optie. De Vasco Flat-V-Line radiator is een verticale radiator met een vlakke design voorplaat. Deze radiator combineert een hoge warmteafgifte met een mooie en stijlvolle uitstraling. De warmteafgifte van de vlakke voorplaat gaat tot wel 3251 watt en met een separaat te bestellen handdoekbeugel kan de Flat V Line stijlvol worden afgewerkt. Door het strakke design vormt deze radiator een harmonisch geheel in elke ruimte.

Type Vasco Flat-V-Line radiatoren

Binnen ons assortiment vindt u alle beschikbare formaten van de Vasco Flat-V-Line. Daarnaast is deze radiator leverbaar in twee verschillende dieptematen, dit wordt aangegeven aan de hand van het type. Type 21S heeft een dieptemaat van 75mm en type 22 heeft een dieptemaat van 108mm. De 'S' van de Vasco Flat-V-Line 21S staat voor 'Small', dit is de dunste variant waarbij de radiator wel een dubbele plaat heeft maar een enkele convector. Dit maakt deze radiator dunner dan een Flat V Line type 22 met een dubbele convector aan de binnenkant.

De Vasco Flat-V-Line radiator is enkel te verkrijgen in de kleur S600 (RAL 9016 met een fijne structuurkorrel). De Vasco Flat-V-Line radiator beschikt over 6 aansluitingen en kan zowel op de 3/4" middenaansluitingen als de 1/2" zij-aansluitingen aan de onderkant worden aangesloten. De bovenste aansluitingen zijn voor de ontluchter.

Verticale design radiator: passend in elke ruimte

De Vasco Flat-V-Line is een verticale design radiator, die niet specifiek gemaakt is voor één type ruimte in uw woning. De ontwerpers van deze designradiator hebben er bewust voor gekozen om deze radiator zó te maken, dat het eigenlijk niet uitmaakt of u de radiator in uw keuken of badkamer monteert.

In het midden aan de achterkant van de radiator is ruimte gemaakt voor een handige handdoekbeugel, die u eenvoudig mee kunt bestellen. Deze handdoekbeugel zorgt ervoor dat u uw natte kleren gemakkelijk in de badkamer kunt laten drogen maar komt ook van pas indien u deze verticale designradiator in de keuken plaatst. Het formaat is dusdanig breed, dat er zowel voor uw hand- als theedoek ruimte is.

Vasco Flat-V-Line radiator bestellen

Heeft u een keuze gemaakt? Een Vasco Flat-V-Line radiator bestelt u heel gemakkelijk online bij CVtopper. Deze verticale radiator behoort tot de Flatline serie van Vasco en is qua design een lust voor het oog. Een aantal van deze radiatoren hebben wij op voorraad en heeft u de volgende werkdag al in huis. Tevens zit er maar liefst 10 jaar garantie op deze radiator, waardoor u er jarenlang plezier van zult hebben.

Heeft u nog een vraag over de Vasco Flat-V-Line of over de Vasco Flatline? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.