Korting

Bent u op zoek naar een nieuwe radiator met een mooie korting? Kom dan naar onze loods in Borger. Wij hebben zowel nieuwe als B-keus radiatoren in ons magazijn in Borger staan.

Alle radiatoren in onze koopjeshoek zijn helemaal nieuw en komen rechtstreeks bij de fabrikant vandaan. Benieuwd naar de koopjes? Kijk dan snel in onze koopjeshoek.

Wij hebben tevens de grootste radiator outlet van Nederland! Deze radiatoren zijn retour gekomen van een project en hebben geen schade, een beschadigde verpakking of een klein krasje op een zijplaat, rooster of voor- of achterkant. Roosters en zijplaten kunnen bovendien vervangen worden en hebben wij liggen. Stuur gerust een bericht of kom langs om een radiator te bekijken.

Op deze manier proberen wij bij te dragen aan een duurzame wereld waarin radiatoren (die in de originele verpakking zitten) een tweede kans krijgen. Wij noemen deze radiatoren 2e keus of B-keus.

Om het onderscheid aan te geven. Alle radiatoren in onze webshop staan in een centraal magazijn in het midden van het land en worden van hieruit rechtstreeks naar u als klant verstuurd. Alle B-keus radiatoren met 50% korting staan in Borger en dient u zelf op te halen of worden door een goedkope koerier bezorgd. De bezorgkosten bedragen 30 tot 75 euro, afhankelijk van de afstand.

Een overzicht van alle B-keus radiatoren vindt u op Marktplaats:

- Klik hier voor alle Thermrad radiatoren
- Klik hier voor alle Henrad radiatoren
- Klik hier voor alle Vasco radiatoren

Adres: Turfmaadsweg 8 in Borger


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »