Thermrad Vertical Plateau radiatoren

19
De Thermrad Vertical Plateau is een verticale radiator met een vlakke voorplaat. Deze verticale radiator heeft een hoge warmteafgifte en is hierdoor ideaal voor situaties waarbij slechts een beperkte wandbreedte beschikbaar is.
Lees meer
Sorteren op:
Producten per pagina

Thermrad Vertical Plateau

Zodra de winter zijn intrede heeft gedaan, is het prettig dat u het lekker warm heeft in huis. Doe uzelf daarom een plezier en bestel tijdig een Thermrad Vertical Plateau in onze webshop. Vroeger stonden radiatoren te boek als lelijke gebruiksvoorwerpen, die vooral als ‘must haves’ werden gezien.

De Thermrad Vertical Plateau toont aan dat tegenwoordig het tegenovergestelde waar is en radiatoren uitgegroeid zijn tot ‘should haves’. Mocht u geïnteresseerd zijn in de Thermrad Vertical Plateau, dan zit u goed bij CVtopper. Op deze pagina vertellen wij u alles over deze moderne radiatoren, dus lees gauw verder.

Thermrad radiatoren

De Vertical Plateau mag zich rekenen tot één van de productielijnen van de befaamde Thermrad radiatoren. Deze verticale radiator is uitgerust met een voorplaat, die gekenmerkt wordt door een vlak design. Dit element geeft het gehele interieur een luxueuze uitstraling. Weinig ruimte in de hal of de keuken? Deze vlakke verticale radiatoren zijn perfect voor situaties waarbij sprake is van een beperkte wandbreedte en toch een hoge warmteafgifte gewenst is.

Door de rechthoekige staande vorm wordt er op een efficiënte wijze gebruikgemaakt van de beschikbare ruimte op de muur. De Thermrad Vertical Plateau wordt dan ook veel aangeschaft door klanten die een hoekje in de hal of keuken willen vullen met een sierlijke radiator.

Radiator 1800 x 400

Een model waar veel vraag naar is, is de radiator van 1800 x 400. De reden dat er juist zoveel vraag naar dit model is, hangt samen met de breedte. Er is namelijk geen andere uitvoering binnen de verticale serie van Thermrad die minder breed is dan 400. De dikte van de Vertical Plateau radiatoren is 73mm (type 21) en 106mm (type 22).

Schaft u een Thermrad Vertical Plateau aan, let er dan goed op dat de montage op de juiste manier verricht wordt. De aansluiting van het leidingwerk dient namelijk altijd op 2 van de 4 aansluitingen aan de onderzijde van de radiator plaats te vinden. Door een onderblok op de midden-onderaansluitingen te monteren wordt de radiator fraai afgewerkt en kan het leidingwerk nagenoeg uit het zicht worden weggewerkt.

Thermrad Plateau

Een Thermrad Vertical Plateau kan in dezelfde ruimte goed gecombineerd worden met een horizontale radiator van Thermrad, bijvoorbeeld de Thermrad Super-8 Plateau of de Thermrad Compact-4 Plateau. Wij hebben meer dan 200 varianten van deze horizontale plateau radiatoren op voorraad. Qua uiterlijk verschillen deze radiatoren niet. De lengte en breedte: dat zijn ook bij deze radiatoren de variabelen.

CVtopper

Alle Thermrad Vertical Plateau radiatoren worden inclusief ophangbeugels, ontluchter en blindstoppen geleverd. Bent u enthousiast over deze radiator met vlakke voorplaat en wilt u één van onze verticale radiator modellen bestellen? Indien u op werkdagen voor 17:30 uur bestelt, dan heeft u uw exemplaar de volgende werkdag, mits voorradig, al in huis!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »