Thermrad RVS Lina

8
De Thermrad RVS Lina is een hoogwaardige roestvrijstalen handdoekradiator met een luxe uitstraling. Deze handdoekradiator is verkrijgbaar in 4 verschillende maatvoeringen in de kleuren geborsteld RVS en hoogglans RVS.
Lees meer
Sorteer op:
Producten per pagina

De Thermrad RVS Lina is een hoogwaardige roestvrijstalen handdoekradiator met een luxe uitstraling. De Thermrad RVS Lina is verkrijgbaar in 4 verschillende maatvoeringen in de kleuren geborsteld RVS en hoogglans RVS.

De Thermrad RVS Lina handdoekradiator heeft rechte horizontale buizen en is voorzien van 6 aansluitingen, links- en rechtsonder, links- en rechtsboven en 2 midden-onderaansluitingen. De midden-onderaansluitingen zijn vrijwel onzichtbaar in de onderste radiatorbuis weggewerkt.

Roestvrijstalen radiatoren zijn zeer geschikt voor toepassing in vochtige ruimtes. Doordat er geen lakbewerking op de radiator heeft plaatsgevonden is corrosie of afbladderen niet mogelijk. Op alle Thermrad RVS Lina handdoekradiatoren geldt daarom een fabrieksgarantie van 10 jaar.

Ben je op zoek naar een roestvrijstalen handdoekradiator met 6 aansluitingen? Dan adviseren wij een Thermrad RVS Lina radiator. Vandaag nog bestellen? Voor alle voorradige Thermrad RVS Lina handdoekradiatoren geldt, op werkdagen voor 17:30 uur besteld is de volgende werkdag in huis.