Thermrad Super-8 Plateau

172
De Thermrad Super-8 Plateau is een horizontale radiator met een vlakke design voorplaat die is uitgevoerd met maar liefst 8 aansluitingen. Hierdoor kan deze radiator in vrijwel elke situatie worden toegepast.
Lees meer
Sorteer op:
Producten per pagina
Superdeal
  • Voor 17:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Geen verzendkosten vanaf 50,-
  • Laagste prijsgarantie

De Thermrad Super-8 Plateau is een horizontale radiator met een vlakke design voorplaat die is uitgevoerd met maar liefst 8 aansluitingen. Hierdoor kan deze radiator in vrijwel elke situatie worden toegepast. De Thermrad Super-8 Plateau is, net zoals de Thermrad Super-8 Compact, voorzien van een fraai en sterk bovenrooster en nette zijpanelen.

De Thermrad Super-8 Plateau is zoals gezegd uitgerust met maar liefst 8 aansluitingen. Aan iedere zijde van de radiator bevinden zich 2 zij-aansluitingen van een 1/2" en aan de onderkant van de radiator 4 aansluitingen van 3/4" euroconus. De onderaansluitingen hebben een middenaansluiting en een rechtse aansluiting.

Bij de Thermrad Super-8 Plateau wordt een losse insert M30 meegeleverd welke aan de rechterzijde van de radiator kan worden gemonteerd. Hiervan kun je gebruikmaken wanneer je de radiator aan de onderkant aansluit. Voor de insert dien je een M30 thermostaatkop of M30 handwiel te bestellen en voor de onderaansluitingen een onderblok met aansluitkoppelingen.

De dikte van de Thermrad Super-8 Plateau radiatoren is 75mm (type 11), 73mm (type 21), 106mm (type 22) en 165mm (type 33).

Alle Thermrad Super-8 Plateau radiatoren worden inclusief bevestigingsmateriaal, aftapper, ontluchter en blindstop geleverd. Aan de achterzijde bevinden zich aangelaste ophangstrippen die met de bijgeleverde ophangbeugels (klikconsoles) zorgen voor een onzichtbare ophanging. Het leidingwerk kan, bij toepassing van de onderaansluitingen, nagenoeg uit het zicht worden weggewerkt.

Ben je op zoek naar een horizontale radiator met een vlakke voorplaat die je aan de onderkant wilt aansluiten? Dan adviseren wij een Thermrad Super-8 Plateau radiator. Vandaag nog bestellen? Voor alle voorradige Thermrad Super-8 Plateau radiatoren geldt, op werkdagen voor 17:30 uur besteld is de volgende werkdag in huis.