Universele Vasco stromingsbuis voor handdoekradiatoren
Universele Vasco stromingsbuis voor handdoekradiatoren €22,95

Universele Vasco stromingsbuis voor handdoekradiatoren

€22,95
Artikelnummer: 107009
Universele Vasco stromingsbuis 195cm (45/54)
  • Kies zelf uw leverdatum
  • Geen verzendkosten vanaf 50,-
  • Scherp geprijsd
Informatie

Universele stromingsbuis voor handdoekradiatoren. Deze stromingsbuis heeft een lengte van 195 centimeter en wordt toegepast bij gebruik van de bovenaansluitingen. Deze kunststof stromingsbuis valt in de handdoekradiator en komt op het plateau in de retour te liggen. Een puntstuk of voetventiel komt vervolgens in de retour zodat de stromingsbuis klem komt te zitten tussen het plateau en het puntstuk of voetventiel.

Merk: Vasco
Type: DS01480016

Een stromingsbuis wordt toegepast wanneer de aanvoer- en retourleiding beide aan de bovenzijde van de radiator worden aangesloten. Omdat warmwater altijd opstijgt zal zonder stromingsbuis de radiator niet warm worden. Door de stromingsbuis in de afvoer van de radiator te plaatsen zal het warme water de radiator pas verlaten als de gehele radiator warm is. De ideale aansluiting voor aanvoer aan de bovenzijde en afvoer aan de onderzijde is dan weer bereikt.

Let op dat de stromingsbuis ongeveer 5 tot 10 cm korter is dan de lengte van de radiator, anders heeft u kans dat u het water hoort stromen. De stromingsbuis heeft een lengte van 195 cm maar kan eenvoudig worden ingekort om deze op de juiste lengte te brengen.

10 / 10
Johan Koerts 11 April 2018

Goede kwaliteit en eenvoudig te monteren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »