Radiator slaapkamer

11
Het uitzoeken van een radiator voor de slaapkamer is niet iets wat u dagelijks doet. Het is daarom belangrijk om de juiste keuze voor een radiator in de slaapkamer te maken.
Lees meer
Sorteren op:
Producten per pagina

Het uitzoeken van een radiator voor de slaapkamer is niet iets wat u dagelijks doet. Het is daarom belangrijk om de juiste keuze voor een radiator in de slaapkamer te maken. En u wilt uiteraard dat de radiator jaren mee zal gaan. Wat betreft de warmteafgifte bent u voor uw slaapkamer op zoek naar een radiator met een lager vermogen dan voor bijvoorbeeld uw woonkamer.

Hoeveel vermogen is nodig voor een slaapkamer radiator?

Voordat er bepaald kan worden wat het gewenste vermogen van de radiator in de slaapkamer is, is het belangrijk om de inhoud van de ruimte te berekenen. Vermenigvuldig hiervoor de lengte, de breedte en de hoogte met elkaar. Zodra u de kubieke meters weet bepaalt u de gewenste temperatuur van de ruimte. Voor de slaapkamer is dit bijvoorbeeld 18 graden wat neerkomt op 60 watt per m³.

Goedkope radiator slaapkamer kopen

Wij kunnen natuurlijk niet in uw portemonnee kijken, maar uzelf wel. U bepaalt zelf het budget van de radiatoren waarbij u voor zowel goede en goedkope radiatoren met een geribbelde voorplaat als voor de stijlvollere radiatoren met een vlakke voorplaat kunt gaan. Bij CVtopper hebben we een breed assortiment aan radiatoren in verschillende prijsklassen. Neem bijvoorbeeld de Thermrad Compact-4 Plus radiator. Deze radiator heeft een mooie basic uitstraling met een geribbelde voorplaat. Bovendien zijn deze radiatoren afgewerkt met een sierrooster en nette zijpanelen waardoor ze er strak uitzien en kindvriendelijk zijn.

Stijlvolle radiator slaapkamer kopen

Radiatoren zijn niet per se de meest handige dingen en hangen soms zelfs in de weg. Op die plek kun je geen kast, tafel of bed plaatsen. En daarom ben je door radiatoren soms in je ruimte beperkt. Als de radiator er dan toch is, zou het een meevaller zijn als die mooi in het interieur staat. U wilt immers een radiator voor in uw slaapkamer kopen die mooi in uw interieur past. Neem bijvoorbeeld de Vasco Flatline radiator. Deze radiatoren hebben een vlakke design voorplaat met een fijne structuurlak. Ze geven niet alleen een snelle warmteafgifte, maar staan ook heel mooi in een strak interieur.

Radiator slaapkamer kopen bij CVtopper

Online een radiator kopen kan gemakkelijk en snel bij CVtopper. Het voordeel van online een radiator kopen is dat je vanaf €50,- geen verzendkosten hoeft te betalen. En bestel je vandaag vóór 17:30 uur? Dan heeft u uw slaapkamer radiator morgen al in huis.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »