Thermrad Compact-4 Plus

249
De Thermrad Compact-4 Plus is een horizontale radiator met een geribbelde voorplaat. Deze radiator heeft een hoge warmteafgifte en is de ideale radiator indien geen onderaansluiting is gewenst.
Lees meer
Sorteer op:
Producten per pagina
  • Voor 17:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • 10.000 radiatoren op voorraad

De Thermrad Compact-4 Plus is een horizontale radiator met een geribbelde voorplaat. Deze radiator garandeert een hoge warmteafgifte waarbij de prijs en de kwaliteit zorgen voor een gunstige prijs/kwaliteitverhouding ten opzichte van andere merken radiatoren. De Thermrad Compact-4 Plus is, net zoals de Thermrad Compact-4 Plateau, voorzien van een fraai en sterk bovenrooster en nette zijpanelen.

Alle Thermrad Compact-4 Plus radiatoren hebben 4 zij-aansluitingen, aan iedere zijde van de radiator 2 zij-aansluitingen van een 1/2". Hierdoor is de Thermrad Compact-4 Plus voordeliger dan bijvoorbeeld de Thermrad Super-8 Compact die tevens 4 onderaansluitingen heeft. De Thermrad Compact-4 Plus heeft dus 4 aansluitingen en de Thermrad Super-8 Compact 8 aansluitingen.

De dikte van de Thermrad Compact-4 Plus radiatoren is 61mm (type 11), 77mm (type 21), 100mm (type 22) en 160mm (type 33).

De Thermrad Compact-4 Plus wordt inclusief bevestigingsmateriaal, aftapper, ontluchter en blindstop geleverd. Aan de achterzijde bevinden zich aangelaste ophangstrippen die met de bijgeleverde ophangbeugels (L-consoles) zorgen voor een onzichtbare ophanging.

Ben je op zoek naar een goedkope radiator met enkel zij-aansluitingen? Dan adviseren wij een Thermrad Compact-4 Plus radiator. Vandaag nog bestellen? Voor alle voorradige Thermrad Compact-4 Plus radiatoren geldt, op werkdagen voor 17:30 uur besteld is de volgende werkdag in huis.