Thermrad Compact-4 Plus

249
De Thermrad Compact-4 Plus is een horizontale radiator met 4 zij-aansluitingen. Deze radiator heeft een hoge warmteafgifte en is de ideale radiator indien geen onderaansluiting is gewenst.
Lees meer
Sorteer op:
Producten per pagina
Bestverkocht
  • Voor 17:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Geen verzendkosten vanaf 50,-
  • Laagste prijsgarantie

Thermrad Compact-4 plus

Het verwarmen van uw huis is erg belangrijk in de koude wintermaanden. Dit kunt u onder andere doen met de Thermrad Compact-4 Plus. Zijn er specifieke plekken waar de radiator wordt geplaatst of bent u daar nog niet helemaal uit? De Thermrad Compact-4 Plus is een horizontale radiator met een geribbelde voorplaat. Deze radiator heeft een hoge warmteafgifte waarbij de prijs en de kwaliteit zorgen voor een gunstige prijs/kwaliteitverhouding ten opzichte van andere radiatoren. De Thermrad Compact-4 Plus is, net zoals de Thermrad Super-8 Compact, voorzien van een fraai en sterk bovenrooster en nette zijpanelen.

Specificaties van de Thermrad Compact-4 Plus

Wat zijn de voordelen van deze radiator? Alle Thermrad Compact-4 Plus radiatoren hebben 4 zij-aansluitingen, zowel aan de linkerzijde als aan de rechterzijde zitten 2 aansluitingen. Hierdoor is de Thermrad Compact-4 Plus voordeliger dan bijvoorbeeld de Thermrad Super-8 Compact die tevens 4 onderaansluitingen heeft. De Thermrad Compact-4 Plus heeft dus 4 aansluitingen en de Thermrad Super-8 Compact 8 aansluitingen. De dikte van de Thermrad Compact-4 Plus radiatoren is 61mm (type 11), 77mm (type 21), 100mm (type 22) en 160mm (type 33). Deze serie van Thermrad bestaat uit verschillende maatvoeringen. Zo kunt u de beste radiator uitkiezen voor uw situatie, want niet elke radiator past op elke plek.

Vind de juiste radiator

De Thermrad Compact-4 Plus wordt inclusief bevestigingsmateriaal, aftapper, ontluchter en blindstop geleverd. Aan de achterzijde bevinden zich aangelaste ophangstrippen die met de bijgeleverde ophangbeugels zorgen voor een onzichtbare ophanging. Bent u nieuwsgierig naar alle Thermrad radiatoren in ons assortiment? U kunt gebruikmaken van ons filtermodel op de categoriepagina. Geef hierin uw wensen aan en de passende radiator komt naar voren.

Waarom kiest u voor CVtopper?

Bent u op zoek naar een goedkope radiator met enkel zij-aansluitingen? Dan adviseren wij een Thermrad Compact-4 Plus radiator. Vandaag nog bestellen? Voor alle voorradige radiatoren geldt, op werkdagen voor 17:30 uur besteld is de volgende werkdag al in huis. U kunt dus vrij snel genieten van uw nieuwe radiator. En ook mooi meegenomen, vanaf €50,00 betaalt u geen verzendkosten.

Thermrad Compact-4 Plus kopen

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste radiator of wilt u meer informatie over de Thermrad Compact-4 Plus? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts kunnen u alles vertellen over deze radiator. Aarzel niet en pak uw telefoon of stuur ons een e-mail.