Thermrad Compact-4 radiatoren

291
De Thermrad Compact-4 is een radiator met 4 zij-aansluitingen. Deze serie horizontale radiatoren bestaat uit de Thermrad Compact-4 Plus (geribbelde voorplaat) en uit de Thermrad Compact-4 Plateau (vlakke voorplaat).
Lees meer
Sorteer op:
Producten per pagina
Bestverkocht
  • Voor 17:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Geen verzendkosten vanaf 50,-
  • Laagste prijsgarantie

Thermrad Compact-4 radiatoren

De Thermrad Compact-4 is de goedkoopste serie radiatoren van Thermrad. Deze serie bestaat uit de Thermrad Compact-4 Plus en de Thermrad Compact-4 Plateau. De Thermrad Compact-4 Plus heeft een geribbelde voorplaat en de Thermrad Compact-4 Plateau een vlakke design voorplaat.

Alle Thermrad Compact-4 radiatoren zijn voorzien van een fraai en sterk bovenrooster, nette zijpanelen en 4 zij-aansluitingen, aan iedere zijde van de radiator 2 zij-aansluitingen van een 1/2". Door deze 4 zij-aansluitingen is de Thermrad Compact-4 goedkoper dan bijvoorbeeld de Thermrad Super-8 die tevens 4 onderaansluitingen heeft.

De Thermrad Compact-4 radiatoren staan tevens bekend om hun hoge warmteafgifte. In combinatie met de lage prijs en de hoge kwaliteit is de prijs/kwaliteitverhouding ten opzichte van andere merken radiatoren heel gunstig.

De dikte van de Thermrad Compact-4 Plus radiatoren is 61mm (type 11), 77mm (type 21), 100mm (type 22) en 160mm (type 33) en de dikte van de Thermrad Compact-4 Plateau radiatoren is 61mm (type 11) en 100mm (type 22).

Alle Thermrad Compact-4 radiatoren worden inclusief bevestigingsmateriaal, aftapper, ontluchter en blindstop geleverd. Aan de achterzijde bevinden zich aangelaste ophangstrippen die met de bijgeleverde ophangbeugels (L-consoles) zorgen voor een onzichtbare ophanging.

Informatie over de Thermrad Compact-4 radiator

Bent u op zoek naar een horizontale radiator met enkel zij-aansluitingen? Dan adviseren wij een Thermrad Compact-4 radiator. Vandaag nog bestellen? Voor alle voorradige Thermrad Compact-4 radiatoren geldt, op werkdagen voor 17:30 uur besteld is de volgende werkdag in huis.