Thermrad Super-8 Compact

297
De Thermrad Super-8 Compact is een horizontale radiator met een geribbelde voorplaat die is uitgevoerd met maar liefst 8 aansluitingen. Hierdoor kan deze radiator in vrijwel elke situatie worden toegepast.
Lees meer
Sorteer op:
Producten per pagina
Laagste prijs
  • Voor 17:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Geen verzendkosten vanaf 50,-
  • Laagste prijsgarantie

Thermrad Super-8 Compact

De Thermrad Super-8 Compact is een horizontale radiator met een geribbelde voorplaat die is uitgevoerd met maar liefst 8 aansluitingen. Hierdoor kan deze radiator in vrijwel elke situatie worden toegepast. De Thermrad Super-8 Compact is, net zoals de Thermrad Super-8 Plateau, voorzien van een fraai en sterk bovenrooster en nette zijpanelen.

De Thermrad Super-8 Compact is zoals gezegd uitgerust met maar liefst 8 aansluitingen. Aan iedere zijde van de radiator bevinden zich 2 zij-aansluitingen van een 1/2" en aan de onderkant van de radiator 4 aansluitingen van 3/4" euroconus. De onderaansluitingen hebben een middenaansluiting en een rechtse aansluiting.

Bij de Thermrad Super-8 Compact wordt een losse insert M30 meegeleverd welke aan de rechterzijde van de radiator kan worden gemonteerd. Hiervan kun je gebruikmaken wanneer je de radiator aan de onderkant aansluit. Voor de insert dien je een M30 thermostaatkop of M30 handwiel te bestellen en voor de onderaansluitingen een onderblok met aansluitkoppelingen.

De dikte van de Thermrad Super-8 Compact radiatoren is 70mm (type 11), 73mm (type 20 en 21), 106mm (type 22) en 165mm (type 33).

Alle Thermrad Super-8 Compact radiatoren worden inclusief bevestigingsmateriaal, aftapper, ontluchter en blindstop geleverd. Aan de achterzijde bevinden zich aangelaste ophangstrippen die met de bijgeleverde ophangbeugels (klikconsoles) zorgen voor een onzichtbare ophanging. Het leidingwerk kan, bij toepassing van de onderaansluitingen, nagenoeg uit het zicht worden weggewerkt.

Thermrad Super-8 Compact kopen

Ben je op zoek naar een horizontale radiator die je aan de onderkant wilt aansluiten? Dan adviseren wij een Thermrad Super-8 Compact radiator. Vandaag nog bestellen? Voor alle voorradige Thermrad Super-8 Compact radiatoren geldt, op werkdagen voor 17:30 uur besteld is de volgende werkdag in huis.