Thermrad Super-8 radiatoren

470
De Thermrad Super-8 is een radiator met maar liefst 8 aansluitingen. Deze serie horizontale radiatoren bestaat uit de Thermrad Super-8 Compact (geribbelde voorplaat) en uit de Thermrad Super-8 Plateau (vlakke design voorplaat).
Lees meer
Sorteer op:
Producten per pagina
Superdeal
Laagste prijs
  • Voor 17:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Geen verzendkosten vanaf 50,-
  • Laagste prijsgarantie

Thermrad Super 8 radiatoren

Een nieuwe radiator voor in huis is een aankoop die u niet dagelijks doet. Het is daarom van belang dat u de juiste radiator uitkiest. Wat past het beste in uw huis en welke specificaties vindt u belangrijk? De Thermrad Super-8 is een goede optie. Deze horizontale radiator met maar liefst 8 aansluitingen bestaat uit twee series radiatoren, de Thermrad Super-8 Compact (geribbelde voorplaat) en de Thermrad Super-8 Plateau (vlakke design voorplaat).

Waarom een Thermrad Super 8?

Alle Thermrad Super-8 radiatoren zijn voorzien van maar liefst 8 aansluitingen. Hier komt ook de naam Super-8 vandaan. Aan de linker- en rechterzijde van de radiator zitten 2 zij-aansluitingen (1/2") en aan de onderkant van de radiator zitten 4 onderaansluitingen van 3/4" euroconus. Deze onderaansluitingen hebben een middenaansluiting en een rechtse aansluiting. Indien gebruik wordt gemaakt van de onderaansluitingen kan rechtsboven op de meegeleverde insert een thermostaatkop of handwiel worden gemonteerd. Heeft u vragen over het grote voordeel van een radiator met 8 aansluitingen? Wij leggen het u graag uit.

Ons assortiment radiatoren

De Thermrad Super-8 is voorzien van een fraai en sterk bovenrooster en nette zijpanelen en met de 8 aansluitingen heeft deze radiator meer toepassingsmogelijkheden dan bijvoorbeeld de Thermrad Compact-4 radiatoren. Wij hebben een ruim assortiment Thermrad radiatoren waar u uit kunt kiezen. Gebruik ons filtermodel zodat u de juiste radiator kiest die past bij uw wensen. Wilt u meer informatie over hoe de Thermrad Super-8 Compact wordt aangesloten? Lees dan onze blog ‘Handige weetjes om een Thermrad Super 8 radiator aan te sluiten’. 

Radiator bestellen bij CVtopper

Alle Thermrad Super-8 radiatoren worden inclusief bevestigingsmateriaal, M30 insert, aftapper, ontluchter en blindstoppen geleverd. Aan de achterzijde bevinden zich aangelaste ophangstrippen die met de bijgeleverde ophangbeugels zorgen voor een onzichtbare ophanging. Bent u op zoek naar een horizontale radiator die u tevens aan de onderkant kunt aansluiten? Dan adviseren wij een Thermrad Super-8 radiator. Vandaag nog bestellen? Voor alle voorradige Thermrad Super-8 radiatoren geldt, op werkdagen voor 17:30 uur besteld is de volgende werkdag al in huis.

Informatie over de Thermrad Super 8 radiator

Neem voor meer informatie over onze radiatoren gerust contact met ons op. Wij kunnen u meer vertellen over een radiator en geven graag advies over de juiste radiator voor uw situatie. U kunt ons mailen of bellen en wij staan u graag te woord.