Thermrad Super-8 radiatoren

469
De Thermrad Super-8 is een horizontale radiator met een geribbelde of een vlakke voorplaat die is uitgevoerd met 8 aansluitingen. De Thermrad Super-8 bestaat uit twee series radiatoren, de Thermrad Super-8 Compact en de Thermrad Super-8 Plateau.
Lees meer
Sorteer op:
Producten per pagina
  • Voor 17:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • 10.000 radiatoren op voorraad

De Thermrad Super-8 is een horizontale radiator met een geribbelde of een vlakke voorplaat die is uitgevoerd met maar liefst 8 aansluitingen. De Thermrad Super-8 bestaat namelijk uit twee series radiatoren van Thermrad, de Thermrad Super-8 Compact en de Thermrad Super-8 Plateau. De Thermrad Super-8 Compact heeft een geribbelde voorplaat en de Thermrad Super-8 Plateau een vlakke design voorplaat.

Alle Thermrad Super-8 radiatoren zijn zoals gezegd uitgerust met maar liefst 8 aansluitingen. Aan iedere zijde van de radiator 2 zij-aansluitingen van een 1/2" en aan de onderkant van de radiator 4 aansluitingen van 3/4" euroconus. De onderaansluitingen hebben een middenaansluiting en een rechtse aansluiting.

De Thermrad Super-8 is voorzien van een fraai en sterk bovenrooster en nette zijpanelen en met de 8 aansluitingen heeft deze radiator meer toepassingsmogelijkheden dan bijvoorbeeld de Thermrad Compact-4. Door deze 8 aansluitingen kan de Thermrad Super-8 in vrijwel elke situatie worden toegepast.

De dikte van de Thermrad Super-8 Compact radiatoren is 70mm (type 11), 73mm (type 20 en 21), 106mm (type 22) en 165mm (type 33) en de dikte van de Thermrad Super-8 Plateau radiatoren is 75mm (type 11), 73mm (type 21), 106mm (type 22) en 165mm (type 33).

Alle Thermrad Super-8 radiatoren worden inclusief bevestigingsmateriaal, aftapper, ontluchter en blindstop geleverd. Aan de achterzijde bevinden zich aangelaste ophangstrippen die met de bijgeleverde ophangbeugels (klikconsoles) zorgen voor een onzichtbare ophanging.

Ben je op zoek naar een horizontale radiator die je aan de onderkant wilt aansluiten? Dan adviseren wij een Thermrad Super-8 radiator. Vandaag nog bestellen? Voor alle voorradige Thermrad Super-8 radiatoren geldt, op werkdagen voor 17:30 uur besteld is de volgende werkdag in huis.