Henrad Premium ECO radiatoren

704
De Henrad Premium ECO heeft een geribbelde voorplaat waarbij de directe instroom van het warme water in de voorste plaat zorgt voor een snellere opwarming en meer stralingswarmte dan andere radiatoren.
Lees meer
Sorteren op:
Producten per pagina
  • Voor 17:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Geen verzendkosten vanaf 50,-
  • Meer dan 200 beoordelingen

Henrad Premium ECO

Bent u op zoek naar een radiator met een hoge stralingswarmte, een snelle opwarming en die tevens een positieve uitwerking heeft op uw energierekening en de CO2-uitstoot? Dan voldoen de Henrad Premium ECO radiatoren helemaal aan uw eisen! Deze radiatoren maken gebruik van een uniek concept waarbij het warme water direct instroomt in de voorste plaat, waardoor de voorplaat een hogere temperatuur heeft.

Verlies geen warmte

De Henrad Premium ECO radiatoren zijn zo gemaakt dat u meer comfort ervaart en minder warmte verliest. De stralingswarmte vormt zich aan de voorkant, waardoor de voorste plaat een hogere temperatuur heeft dan de achterste plaat en hierdoor minder warmte via de achterkant verloren gaat. Dit proces betekent een daling van het energieverlies en een daling van uw energiefactuur, wat goed is voor het milieu én uw portemonnee. U warmt dus uw woonkamer, slaapkamer of keuken op, zonder de aarde te verwarmen!

Meer stralingswarmte en comfort  

Door de manier van verwarmen van de radiatoren, aan de voorkant, is de ruimte ook sneller verwarmd. Er gaat immers geen warmte aan de achterkant verloren. Dus in de ochtend of als u thuiskomt hoeft u niet lang te wachten voor het weer warm en aangenaam is. Zo krijgt u het gewenste en verdiende comfort tijdens die koude winterdagen.

Kies uw eigen formaat en aansluitingen

U hoeft niet bang te zijn dat er geen Henrad Premium ECO radiator in de gewenste maatvoering te vinden is. U vindt bij ons namelijk het complete aanbod van Premium ECO radiatoren met vele verschillende hoogtes en breedtes. Gebruik de filters links op deze pagina om alleen die radiatoren te zien die voldoen aan uw eisen. Wat betreft de hoogte zijn er maten tussen de 300mm en 900mm. Voor de breedte vindt u een uitgebreid aanbod tussen de 400mm en 3000mm. Bij alle formaten heeft u ook de keus uit een rechtse en een linkse uitvoering wat te maken heeft met de plaats van de aansluitingen aan de onderkant van de radiator. Per radiator staat aangegeven op welke plek de onderaansluitingen zitten, zodat u ook zeker weet dat de radiator op de juiste manier bij u thuis kan worden aangesloten.

Verkrijgbaar in 4 types en met bevestigingsmaterialen

Alle Henrad Premium ECO radiatoren worden inclusief een voorgemonteerde thermostatische insert, een ECO-ontluchter en de benodigde bevestigingsmaterialen geleverd. De dikte van deze radiatoren is 61mm (type 11), 77mm (type 21), 100mm (type 22) en 158mm (type 33).

Meer weten over de Henrad Premium ECO

Wilt u meer weten over de Henrad Premium ECO radiatoren of een van de andere Henrad radiatoren in onze webshop? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0599 - 202181 of via het contactformulier. Heeft u de radiator ontvangen en is hij geïnstalleerd? Laat ons dan ook graag weten wat u ervan vindt door een beoordeling achter te laten!