Thermrad AluStyle radiatoren

7
De Thermrad AluStyle is een duurzame aluminium designradiator die verkrijgbaar is in de kleuren wit (RAL 9016) en zwart / antraciet (M301). Alle Thermrad AluStyle radiatoren kunnen zowel via de zijkant als de onderkant worden aangesloten.
Lees meer
Sorteren op:
Producten per pagina

Thermrad AluStyle

De Thermrad AluStyle is een verticale aluminium designradiator die verkrijgbaar is in de kleuren wit (RAL 9016) en zwart / antraciet (M301). Alle AluStyle radiatoren zijn, alvorens te zijn gelakt, behandeld om roest en corrosie uit te sluiten. Hierdoor is de Thermrad AluStyle ook uitermate geschikt voor vochtige ruimtes.

Specificaties van de Thermrad AluStyle

De Thermrad AluStyle is licht in gewicht (circa 1/3 van het gewicht van stalen radiatoren) en hierdoor toepasbaar voor montage op diverse soorten wanden. De Thermrad AluStyle heeft een dikte van 95mm en één kolom is 75mm breed. Door de minimale ruimte tussen de verticale kolommen is de H.O.H. tussen 2 kolommen 80mm. Deze duurzame radiator is verkrijgbaar in de hoogtematen 1833mm en 2033mm en qua breedte in de maten 240, 320, 400, 480, 560 en 640mm.

Alle Thermrad AluStyle radiatoren garanderen een hoge warmteafgifte bij zowel lage temperatuurverwarming (LTV) als hoge temperatuurverwarming (traditionele CV). De lage aanvoertemperatuur staat garant voor een duurzame verwarming tegen minimale stookkosten.

Let op! Aluminium radiatoren zijn niet geschikt bij stadsverwarming en plaatsing van een stromingsbuis is bij de Thermrad AluStyle niet mogelijk.

Thermrad AluStyle aansluiten

U kunt de Thermrad AluStyle aansluiten via de 1/2” zij-aansluitingen of de 1/2” onderaansluitingen. Door het omdraaien van de radiator kunnen de onderaansluitingen zowel links- als rechtsonder gepositioneerd worden. Mocht de bovenaansluiting een vereiste zijn, dan garanderen wij uitsluitend een juiste werking van de AluStyle radiator bij een maximale breedte van 4 kolommen (320mm breed). De AluStyle kan alle kanten op worden gedraaid waardoor de onderaansluitingen ook als bovenaansluiting gebruikt kunnen worden.

Montage-instructie onderaansluiting / bovenaansluiting (zie afbeeldingen Thermrad AluStyle):
     - Plaats het meegeleverde keerplaatje (= kunststof stop) in de zij-aansluiting van de radiator;
     - Druk deze door, tot op de plek tussen de aanvoer en retour van de onderaansluiting;
     - Plaats het onderblok op de onderaansluiting en monteer de meegeleverde blindstoppen en ontluchtingsstop op de zij-aansluitingen;
     - Aanvoer altijd op de buitenste aansluiting.

Het keerplaatje vormt een barrière tussen de aanvoer en retour en voorkomt hiermee dat het warme aanvoerwater direct weer via de retour uit de radiator loopt. Het keerplaatje is voorzien van een kleine doorlaat, zodat deze bij een (te) hoge druk op zijn plaats blijft zitten.

Thermrad AluStyle kopen

Bent u op zoek naar een verticale aluminium radiator van Thermrad? Dan adviseren wij een Thermrad AluStyle radiator. Vandaag nog bestellen? Voor alle voorradige AluStyle radiatoren geldt, op werkdagen voor 17:30 uur besteld is de volgende werkdag in huis.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »