Thermrad Super-8 raamradiatoren

44
De Thermrad raamradiator is een horizontale radiator met een geribbelde of een vlakke voorplaat die is uitgevoerd met maar liefst 8 aansluitingen. Deze radiator is verkrijgbaar als Thermrad Super-8 Compact en als Thermrad Super-8 Plateau.
Lees meer
Sorteer op:
Producten per pagina
  • Voor 17:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Geen verzendkosten vanaf 50,-
  • Laagste prijsgarantie

Thermrad raamradiatoren

De Thermrad raamradiator is een horizontale radiator met een geribbelde of een vlakke voorplaat die is uitgevoerd met maar liefst 8 aansluitingen. Deze radiator is verkrijgbaar als Thermrad Super-8 Compact en als Thermrad Super-8 Plateau. De Thermrad Super-8 Compact heeft een geribbelde voorplaat en de Thermrad Super-8 Plateau een vlakke voorplaat.

Thermrad raamradiatoren hebben een hoogte van 200mm en worden zonder ophangstrippen en bevestigingsmateriaal geleverd. Voor deze raamradiatoren dien je separaat vrijstaande vloerconsoles of J-beugels te bestellen. Een insert, aftapper, ontluchter en blindstop worden wel meegeleverd.

Alle Thermrad raamradiatoren zijn zoals gezegd uitgerust met maar liefst 8 aansluitingen. Aan iedere zijde van de radiator bevinden zich 2 zij-aansluitingen van een 1/2" en aan de onderkant van de radiator 4 aansluitingen van 3/4" euroconus. De onderaansluitingen hebben een middenaansluiting en een rechtse aansluiting.

Thermrad raamradiatoren zijn alleen verkrijgbaar als Thermrad Super-8 radiator en niet als Thermrad Compact-4 radiator. De reden hierachter is dat een raamradiator veelal aan de onderkant wordt aangesloten om het leidingwerk nagenoeg uit het zicht weg te werken.

De dikte van de Thermrad Super-8 raamradiatoren is 106mm (type 22) en 165mm (type 33).

Thermrad raamradiator kopen

Ben je op zoek naar een raamradiator met een hoge warmteafgifte? Dan adviseren wij een Thermrad raamradiator. Vandaag nog bestellen? Voor alle voorradige Thermrad Super-8 raamradiatoren geldt, op werkdagen voor 17:30 uur besteld is de volgende werkdag in huis.