Thermrad Vertical Plateau radiatoren

24
De Thermrad Vertical Plateau is voorzien van een vlakke design voorplaat. Deze verticale radiator heeft een hoge warmteafgifte en is hierdoor ideaal voor situaties waarbij slechts een beperkte wandbreedte beschikbaar is.
Lees meer
Sorteer op:
Producten per pagina
Superdeal
  • Voor 17:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Geen verzendkosten vanaf 50,-
  • Laagste prijsgarantie

Thermrad Vertical Plateau

De Thermrad Vertical Plateau is voorzien van een vlakke design voorplaat en geeft hiermee een luxe uitstraling aan elk interieur. Deze verticale radiator is door zijn hoge warmteafgifte perfect toepasbaar in situaties waarbij slechts een beperkte wandbreedte beschikbaar is, maar een hoge warmteafgifte gewenst is. Denk hierbij aan de hal, keuken of woonkamer.

De aansluiting van het leidingwerk dient altijd op 2 van de 4 aansluitingen aan de onderzijde van de radiator plaats te vinden. Door een onderblok op de midden-onderaansluitingen te monteren wordt de radiator fraai afgewerkt en kan het leidingwerk nagenoeg uit het zicht worden weggewerkt.

Een Thermrad Vertical Plateau kan in dezelfde ruimte goed gecombineerd worden met een horizontale radiator van Thermrad. Denk hierbij aan de Thermrad Compact-4 Plateau of Thermrad Super-8 Plateau.

Alle Thermrad Vertical Plateau radiatoren worden inclusief bevestigingsmateriaal, ontluchter en blindstop geleverd. De dikte van de Thermrad Vertical Plateau is 73mm (type 21) en 106mm (type 22).

Thermrad Vertical Plateau kopen

Ben je op zoek naar een betaalbare verticale radiator met een vlakke voorplaat? Dan adviseren wij een Thermrad Vertical Plateau. Vandaag nog bestellen? Voor alle voorradige verticale radiatoren geldt, op werkdagen voor 17:30 uur besteld is de volgende werkdag in huis.