De top 5 badkamerradiatoren van 2022/2023

  • Geplaatst op
  • Door Florian de Groot
De top 5 badkamerradiatoren van 2022/2023

Het verwarmen van de handdoeken, het drogen van natte kleding of het creëren van een aangename temperatuur.

Het verwarmen van de handdoeken, het drogen van natte kleding of het creëren van een aangename temperatuur: een radiator in de badkamer kan een wereld van verschil maken. Maar welke radiator moet u nu kiezen? In deze blog delen wij onze top 5 badkamerradiatoren met u en bespreken we hun unieke kenmerken.

Vasco Bathline BB-EL

De Vasco Bathline BB-EL is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle en energiezuinige badkamerradiator. Deze radiator is voorzien van een elektrisch verwarmingselement en heeft een strak design. Met de handige handdoekbeugels kunnen handdoeken gemakkelijk worden opgehangen. Deze radiator is verkrijgbaar is verschillende afmetingen, waardoor hij geschikt is voor zowel kleine als grote badkamers.

Thermrad Tone

De Thermrad Tone is een veelzijdige radiator die niet alleen warmte afgeeft, maar ook functioneert als een handdoekdroger. Het moderne ontwerp past goed bij elke badkamerstijl en de beschikbare kleuren maken het gemakkelijk om een radiator te kiezen die bij de rest van de inrichting past. Met de Thermrad Tone kunt u uw handdoek gemakkelijk en snel drogen. Zo geniet u altijd van een warme en droge handdoek na het douchen.

ProRad Electric

Als u op zoek bent naar een badkamerradiator met een hoog vermogen, is de ProRad Electric een slimme keuze. Deze radiator is speciaal ontworpen om snel en efficiënt warmte te leveren. Met de instelbare thermostaat kunt u de gewenste temperatuur regelen. Dankzij het compacte formaat neemt deze radiator weinig ruimte in beslag in uw badkamer.

VeraLine Economy

De VeraLine Economy is een betaalbare en toch efficiënte badkamerradiator. Deze radiator biedt een goede warmteafgifte en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De VeraLine Economy is gemakkelijk te installeren en te bedienen, waardoor het een populaire keuze is onder veel badkamer renoveerders.

Thermrad Basic

De Thermrad Core is een eenvoudige en functionele badkamerradiator die perfect is voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare oplossing. Ondanks zijn eenvoudige ontwerp levert de Thermrad Core voldoende warmte om uw badkamer comfortabel te verwarmen. De radiator is verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor hij geschikt is voor zowel kleine als grote badkamers.

Badkamerradiatoren bij CVtopper

Nu u weet wat de voordelen van bepaalde badkamerradiatoren zijn, is het tijd om een keuze te maken. Dit kunt u doen door het filter op onze website te gebruiken. Zo krijgt u alle radiatoren te zien die aansluiten op uw wensen. Komt u er toch niet helemaal uit? Onze experts staan voor u klaar. Mail naar [email protected] of bel naar 0599 20 21 81.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »