Radiator hal

11
De hal is vaak de ruimte waar de meeste mensen hun woning binnenkomen en waar ze dus dat ‘welkom thuis’-gevoel zouden moeten krijgen. Toch worden veel mensen nog steeds begroet door een koude ruimte wanneer ze na een dag werken thuiskomen.
Lees meer
Sorteren op:
Producten per pagina

De hal is vaak de ruimte waar de meeste mensen hun woning binnenkomen en waar ze dus dat ‘welkom thuis’-gevoel zouden moeten krijgen. Toch worden veel mensen nog steeds begroet door een koude, kille ruimte wanneer ze na een lange dag werken weer naar huis terugkeren.

Waarom een radiator voor in de hal?

Een radiator in de hal heeft zo zijn voordelen. U stapt een warm huis binnen wat zorgt voor een fijn gevoel en een verwarmde hal creëert vaak een buffer tussen de woonkamer en buiten waardoor u minder tocht ervaart. En door de verschillende soorten radiatoren die te verkrijgen zijn, zit er altijd wel een model tussen dat past in uw hal. Bij CVtopper kunt u radiatoren kopen van bekende en gerenommeerde merken als Thermrad, Henrad en Vasco. Deze merken staan niet alleen garant voor een hoge kwaliteit maar ook voor een strak en modern design. Bekijk het totale aanbod op onze website om een idee te krijgen van de mogelijkheden wat betreft een radiator voor in de hal.

Waarom een gang radiator?

Veel mensen vragen zich af wat het nut is van een radiator in de hal. Het is immers een ruimte waar de meeste mensen niet bijzonder veel tijd doorbrengen. De hal wordt met name gebruikt om de schoenen uit te doen en de jas uit te trekken, om vervolgens door te lopen naar één van de andere ruimtes zoals de woonkamer of de keuken. Dit zijn de twee ruimtes, naast de slaapkamer overigens, waar wij mensen het vaakst te vinden zijn. Veel mensen vinden het dan ook logisch dat deze ruimtes wel goed verwarmd worden.

Toch doet u er goed aan om ook uw hal te verwarmen door middel van een radiator. Door een radiator in de hal te plaatsen kunt u voorkomen dat er koude lucht van de hal naar de woonkamer stroomt. Bijvoorbeeld wanneer u de deur van de woonkamer opent. Zo kunt u tocht voorkomen. Ook is een verwarmde hal prettig binnenkomen, niet alleen voor uzelf maar ook voor uw bezoek. Daarnaast zullen doorweekte schoenen en een natte jas na een flinke regenbui veel sneller opdrogen in een ruimte die opgestookt is tot circa 18 graden.

Een kleine radiator past altijd

Ook wanneer u een vrij krappe en smalle hal heeft zijn er gelukkig geschikte radiatoren te koop, denk bijvoorbeeld aan een verticale design radiator. Zo past een radiator altijd in de hal. Of een dergelijke radiator in uw gang ook voldoende warmte afgeeft hangt af van verschillende factoren. Zo moet u onder meer denken aan de totale oppervlakte die verwarmd dient te worden alsook de mate van isolatie. In een slecht geïsoleerde hal dient een radiator met een groter vermogen geplaatst te worden dan in een hal die goed geïsoleerd is. In zo’n geval volstaat vaak al een radiator met een kleine warmteopbrengst.

Vragen over een radiator voor in de hal?

Heeft u nog vragen over een radiator voor in de gang? Bijvoorbeeld of u het beste kunt gaan voor een horizontale radiator of een verticale radiator? Of welke afmetingen u in uw geval het beste kunt kiezen? Neem dan contact op met één van onze experts. Zij helpen u maar al te graag verder in uw zoektocht naar een geschikte radiator voor in de hal. U kunt hiervoor bellen naar 0599 20 21 81 of een mailtje sturen naar [email protected]. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Naast een ruim aanbod profiteert u bij ons van gratis verzending en een snelle levering. Zo kunt u al binnen enkele dagen genieten van een behaaglijk verwarmde hal.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »