Radiator woonkamer

12
De woonkamer is voor velen toch het pronkstuk van de woning en ook een plek waar u veel tijd doorbrengt. Niet zo gek dus dat u ook mooie én goede radiatoren in uw woonkamer wilt hebben.
Lees meer
Sorteren op:
Producten per pagina

De woonkamer is voor velen toch het pronkstuk van de woning en ook een plek waar u veel tijd doorbrengt. Niet zo gek dus dat u ook mooie én goede radiatoren in uw woonkamer wilt hebben. Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod met horizontale en verticale radiatoren voor in uw woonkamer, in verschillende designs en maatvoeringen. Nu hoeft u alleen nog maar te kiezen wat het beste past bij de rest van uw interieur!

Design radiator woonkamer

Want het design van de nieuwe radiator in uw woonkamer is zeker niet onbelangrijk! Gelukkig hebben wij de beste merken in huis zoals Thermrad, Henrad en Vasco. Gerenommeerde merken die bekend staan om hun strakke design radiatoren. En of u nou gaat voor een vlakke radiator of een paneelradiator met een geribbelde voorplaat, u vindt het binnen ons assortiment.

Horizontale radiatoren

Nog steeds de meest gekozen woonkamerradiator is de horizontale. In de woonkamer gebruikt u de muren vaak voor decoratie en meubels en dan is het wel zo prettig als daar ruimte voor is. Daarom wordt er vaak voor gekozen de radiator onder de vensterbank of onder een raam te plaatsen, en dan is een verticale verwarming in de woonkamer nou eenmaal niet praktisch.

Raamradiatoren

Als u ramen tot de vloer in uw woonkamer heeft dan is een raamradiator ideaal! Dit zijn lage horizontale radiatoren die weinig ruimte innemen. Deze raamradiatoren hebben aan de achterkant van de radiator geen ophangstrippen en worden op pootjes geplaatst. Dus bijvoorbeeld als uw raam (bijna) tot de grond reikt, dan plaatst u een raamradiator die zo min mogelijk van het zicht wegneemt.

Verticale radiatoren

Niet elke ruimte in de woonkamer is echter geschikt voor een horizontale radiator of raamradiator. Soms kan het vanwege de indeling of de ruimte handiger zijn om in de woonkamer een verticale radiator te plaatsen. En ook kan het natuurlijk een keuze zijn vanwege het design. Een verticale radiator wordt veelal in de keuken of een eethoek geplaatst vanwege de smalle breedte en de hoge warmteafgifte.

Vlak of ribbel

Wat ook meespeelt in de uitstraling is de voorkant van de woonkamerradiator. Gaat u voor een vlak of een geribbeld paneel? Bij een modernere woonstijl zal vaker gekozen worden voor een vlakke radiator, maar in de juiste combinatie kan een geribbelde voorplaat ook heel goed tot zijn recht komen. Bij CVtopper heeft u gelukkig ruime keuze uit beide types panelen. Bedenk hierbij ook goed of u de radiator in uw woonkamer wit wilt laten, of nog over wilt schilderen. Het profiel kan namelijk van invloed zijn op hoe de kleur overkomt.

Tips nodig?

Wilt u weten wat de beste radiator voor uw woonkamer is? Onze experts helpen u graag verder! Zij weten alles over de juiste afmetingen, aansluitingen en toebehoren. U kunt ons bereiken via 0599 20 21 81 maar u kunt natuurlijk ook een mailtje sturen naar [email protected].

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »