Radiator keuken

11
Als u een radiator voor uw keuken zoekt, dan wilt u een radiator die mooi past bij de stijl van uw woning. Lees de mogelijkheden voor een radiator in uw keuken hieronder.
Lees meer
Sorteren op:
Producten per pagina

Als u een radiator voor uw keuken zoekt, dan wilt u een radiator die mooi past bij de stijl van uw woning. U brengt relatief veel tijd door in de keuken en vandaar dat deze ruimte veelal in het verlengde van de woonkamer wordt ingericht en waar een aangename temperatuur gewenst is. De radiator in uw keuken dient om deze reden voldoende vermogen te hebben. Lees de mogelijkheden voor een radiator in uw keuken hieronder.

Wat is de beste radiator voor de keuken?

Dat is natuurlijk helemaal aan u. Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om een radiator in de keuken. U kunt kiezen uit verschillende verticale radiatoren die perfect staan in iedere keuken maar ook uit horizontale radiatoren met een geribbelde of een vlakke design voorplaat. Voor een (woon)keuken wordt veelal gekozen voor een verticale radiator gezien de smalle en hoge vorm waardoor de radiator weinig ruimte inneemt.

Een verticale keuken radiator

Een radiator koopt u niet iedere dag en u wilt er zeker van zijn dat u een goede aankoop doet. Wanneer u bij familie of vrienden in de keuken kijkt dan zult u over het algemeen een verticale radiator tegenkomen. Veelal is de ruimte in een keuken beperkt waardoor gekozen wordt voor een smalle maar hoge radiator. Geribbeld is een optie maar over het algemeen wordt voor de keuken gekozen voor een vlakke design voorplaat. En ondanks het mooie design zie je vaak tekeningen, afspraken, foto's etc. aan deze radiator hangen. Naast de warmteafgifte dus ook een hele praktische functie van een vlakke verticale radiator.

Keuken radiator met of zonder ribbel

Afhankelijk van uw smaak en het type radiator hebben radiatoren in de keuken een geribbelde of een vlakke voorplaat. Radiatoren met een geribbelde voorplaat zijn er vooral als horizontale radiator hoewel Thermrad ook 8 verticale radiatoren met een geribbelde voorplaat heeft. De uitstraling van deze radiatoren is aanzienlijk anders dan de design radiatoren zonder ribbel, hoewel beide radiatoren prachtig staan in iedere keuken. Radiatoren met een vlakke voorplaat (al dan niet met verticale lijnen) behoren tot de categorie designradiatoren en geven een moderne uitstraling aan uw keuken. Deze vlakke radiatoren zijn zowel horizontaal als verticaal te verkrijgen van de merken Thermrad, Henrad en Vasco.

Radiator keuken bestellen bij CVtopper

Heeft u een mooie radiator voor uw keuken kunnen vinden? U kunt de radiatoren makkelijk en snel bestellen door ze in uw winkelwagen te plaatsen. Per radiator kunt u zien hoe lang de verwachte levertijd is. Is uw radiator voorradig, dan ziet u de radiator de volgende werkdag al tegemoet!

Vragen?

Heeft u een mooie radiator voor uw keuken kunnen vinden maar heeft u nog vragen? Eén van onze experts helpt u graag verder. Zij weten alles over de juiste afmetingen, aansluitingen en toebehoren. U kunt ze bereiken door te bellen naar 0599 20 21 81 of door een e-mail te sturen naar [email protected].

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »