Thermrad Vertical radiatoren

35
De Thermrad Vertical is een verticale radiator met een geribbelde of een vlakke voorplaat. Deze serie radiatoren bestaat uit de Thermrad Vertical Compact, de Thermrad Vertical Plateau en de Thermrad Vertical Line Plateau.
Lees meer
Sorteren op:
Producten per pagina
Superdeal
Superdeal
  • Voor 17:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Geen verzendkosten vanaf 50,-
  • Meer dan 200 beoordelingen

Thermrad Vertical radiatoren

Alle Thermrad Vertical radiatoren hebben een hoge warmteafgifte en zijn hierdoor perfect toepasbaar in situaties waarbij slechts een beperkte wandbreedte beschikbaar is, maar een hoge warmteafgifte gewenst is. Deze serie verticale radiatoren van Thermrad bestaat uit de Thermrad Vertical Compact, de Thermrad Vertical Plateau en de Thermrad Vertical Line Plateau.

De Thermrad Verti Compact is met zijn geribbelde voorplaat een verlengstuk van de klassieke radiator. De Thermrad Verti Plateau is voorzien van een vlakke design voorplaat en de Thermrad Verti Line Plateau is voorzien van een vlakke design voorplaat met verticale lijnen.

De aansluiting van het leidingwerk dient altijd op 2 van de 4 aansluitingen aan de onderzijde van de radiator plaats te vinden. Door een onderblok op de midden-onderaansluitingen te monteren wordt de radiator fraai afgewerkt en kan het leidingwerk nagenoeg uit het zicht worden weggewerkt.

Een Thermrad Vertical radiator kan in dezelfde ruimte goed gecombineerd worden met een horizontale radiator van Thermrad. Denk hierbij aan de Thermrad Compact-4 Plus, de Thermrad Super-8 Compact, de Thermrad Compact-4 Plateau en de Thermrad Super-8 Plateau.

Alle Thermrad Vertical radiatoren worden inclusief bevestigingsmateriaal, ontluchter en blindstop geleverd. De dikte van de Thermrad Vertical radiatoren is 73mm (type 21) en 106mm (type 22).

Thermrad Vertical radiator kopen

Ben je op zoek naar een betaalbare verticale radiator? Dan adviseren wij een verticale radiator van Thermrad. Vandaag nog bestellen? Voor alle voorradige verticale radiatoren geldt, op werkdagen voor 17:30 uur besteld is de volgende werkdag in huis.